0 0
Hulp nodig? Bel mij terug
9,2
Reviews
Plan route

Adverteren en reclamemogelijkheden bij Bowork

Bowork biedt u, naast werkschoenen en werkkleding, de mogelijkheid om te adverteren. Dit kan gericht zijn op reclame-uitingen maar ook op het werven van personeel of bepaald bedrijfsnieuws.

Adverteren op het LED-scherm

Onze winkel is voorzien van een LED-scherm aan de buitengevel met een grootte van 4 x 2,56 meter. Dit LED-scherm is gericht op een drukbezocht tankstation met shop en car/truckwash. Tevens staat dit scherm op elke werkdag aan van 7.00 uur tot 22.00 uur en op zaterdag van 7.00 uur tot 18.00 uur. Het scherm biedt mogelijkheden om zowel stilstaand beeld als video-content af te spelen. Het gemiddelde bereik per week is al snel 2000 personen.

Adverteren op TV-schermen

In onze winkel hangen vier 55-inch TV-schermen aan de vide, één voor elke richting zodat de content altijd opvalt. Ook op deze schermen is zowel stilstaand beeld als video mogelijk. In onze winkel komen dagelijks veel klanten over de vloer, uiteenlopend van ZZP-ers tot vaklieden uit de bouw, industrie en productie maar ook de visindustrie, ambulante handel en uitzendkrachten. Deze TV-schermen draaien mee met de openingstijden van de winkel: elke werkdag van 09.00 uur tot 17.30 uur en op zaterdag van 09.00 uur tot 13.00 uur. Gemiddeld komen er per week 750 klanten over de vloer.

Wilt u meer informatie over de advertentiemogelijkheden bij Bowork? Neem dan contact op per mail via sales@bowork.nl of telefonisch via 033-2985934. Ook als u vragen of andere wensen hebt horen wij graag van u.