Hulp nodig of meer informatie? Bel 033 - 298 59 34

Werkschoenen Sneakers 

Safety Sneakers

Een van de belangrijkste ontwikkelingen van de laatste jaren op het gebied van werkschoenen is de opkomst van sneakers. Deze worden wel safety sneakers of veiligheidssneakers genoemd. Met deze trend vervaagt stukje bij beetje het verschil tussen normale sneakers en veiligheidssneakers.

De veiligheidssneakers zijn veiligheidsschoenen die zijn vorm gegeven als sneakers. De overneus ontbreekt en de schoenen zien er niet meer zo lomp uit. Sterker nog qua uitstraling en vormgeving kruipen ze steeds meer richting de gewone sneakers. Uiteraard wel met het behoud van de veiligheid die je van werkschoenen mag verwachten.

Het merk Redbrick was een van de eerste die met een brede lijn safety sneakers op de markt kwam. Zij waren de trendzetters. Inmiddels is er nagenoeg geen fabrikant van werkschoenen meer te vinden die geen sneakermodellen op de markt heeft gebracht. Dat kan ook omdat de vraag groeiende is. Daar waar vroeger alleen in de bouw werkschoenen verplicht waren, zijn er tegenwoordig steeds meer beroepen waar veiligheidsschoenen verplicht zijn. Ook beroep die binnen werken en uberhaupt geen overneus nodig hebben. Voor de "lichtere" werkzaamheden zijn deze safety sneakers uitermate geschikt. Kenmerken voor een sneaker is onder meer de platte zool.

Werkschoenen sneakers specialist

Bowork was vanaf het begin al officieel dealer van Redbrick, maar ook van andere merken als Norisk, Bware, Emma, Gevavi en Elten waren wij vanaf de introductie dealer van de sneakerlijn. Als werkschoenen specialist hebben we vanaf het begin ingespeeld op de vraag van de markt en het aanbod van de fabrikanten. Ook in onze werkschoenenwinkel vindt u een groot aantal modellen safety sneakers. Natuurlijk ook op Bowork.nl.

 

Lees meer
Sorteer producten op:
Toon per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 167 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5