Hulp nodig of meer informatie? Bel 033 - 298 59 34

Ademende werkschoenen | Geox zool

Ademende Veiligheidsschoenen met Geox Systeem

De werkschoenen in deze categorie zijn voorzien van het gepatenteerde GEOX systeem.

Het GEOX bedrijf is in 1995 opgericht. Geox is een samenstelling uit het Grieks en betekent Aarde en Technologie. Oprichter Polegato maakte in zijn jeugd gaten in zijn schoenen om ze luchtiger te maken. Dit idee heeft hij later verder doorontwikkeld. Het resultaat is een internationaal bekend systeem dat uniek is in zijn soort.

Geox heeft momenteel een unieke samenwerking op het gebied van werkschoenen met Diadora. Alleen de Diadora werkschoenen worden momenteel opgeleverd met het GEOX systeem.

De binnenzool bestaat uit een speciaal ademend en waterdicht membraan, waardoor de warmte en transpiratie naar buiten gewerkt wordt. De buitenzool met het Net Breathing System voorkomt dat vocht en andere externe objecten de schoen binnendringen en houden uw voeten droog. Dankzij dit systeem wordt het klimaat in uw schoenen gereguleerd en houdt u uw voeten koel.

Ademende werkschoenen

Het grote verschil met werkschoenen met het GEOX Systeem en normale ademende werkschoenen is de vochtafvoer naar onderen. Bij ademende werkschoenen zonder het Geox systeen wordt het vocht en de warmte afgevoerd via de bovenkant. Bij de Geox schoenen wordt het vocht en de warmte ook afgevoerd via de loopzool. Hierdoor zijn de schoenen extreem ademend.

Klik hier voor de collectie reguliere ademende werkschoenen.

Lees meer
Sorteer producten op:
Toon per pagina

4 artikel(en)