Hulp nodig of meer informatie? Bel 033 - 298 59 34

Vismo werkschoenen

Vismo is een Canadese fabrikant van werkschoenen. Ze hebben daarbij drie vestigingen in Europa om de Europese markt te bedienen. Vismo onderscheidt zich door geweldige demping in zijn werkschoenen aan te brengen. Dit doen ze met het NRG55 concept. Veel werkschoenen hebben EVA in de zool verwerkt, Vismo gebruikt de NRG55 technologie voor sterke demping. Hierdoor wordt energie optimaal geabsorbeerd en wordt het bij elke stap weer teruggegeven. De NRG55 zool geeft 55% van de gegeven energie terug en circa 50% meer dan de gemiddelde teruggave van werkschoenen in dezelfde klasse. Door de teruggegeven energie krijgt u minder snel vermoeide voeten en houdt u ook meer energie over.

Vismo wil graag revolutionaire en uitdagende veiligheidsschoenen maken die tevens als beste naar voren komen. Ze werken hierbij met de beste leveranciers en materialen om zo tot die beste werkschoenen te komen. De werkschoenen van dit Canadese merk zijn eigentijds en modern met een sportief karakter. Ze kunnen ook makkelijk als casual schoenen gedragen worden. Met deze flexibele en zeer dempende werkschoenen komt u goed de dag door, met name als u ook veel lopen moet. Door het hoge dempende vermogen is het loopcomfort zeer hoog.

Vismo veiligheidsschoenen kopen bij Bowork

Bij Bowork profiteert u van Vismo werkschoenen, die zowel online verkrijgbaar zijn als in onze ruime werkschoenenwinkel. Hier bent u altijd welkom om onze werkschoenen te passen en te bekijken. We werken met grote voorraden en indien gewenst staat ons vakkundige personeel graag voor u klaar om u van advies te voorzien of om u vragen te beantwoorden. Onze winkel bevindt zich centraal in Nederland, gelegen vlakbij de snelweg A1 ter hoogte van Amersfoort. Via onze webshop heeft u onze producten snel in huis, waarbij voor 16.00 uur besteld dezelfde dag nog verzonden wordt.

Bowork is dealer van Vismo, maak kennis met de unieke veiligheidsschoenen van dit moderne merk en profiteer vandaag nog.

Lees meer