Hulp nodig of meer informatie? Bel 033 - 298 59 34

Werkschoenen Quick

Quick Sportieve Werkschoenen

Quick is het oudste schoenen sportmerk van Nederland. Sinds 1905 fabriceert Quick sportschoenen en overige sportartikelen. Quick heeft verschillende schoenen geleverd aan Olympische kampioenen maar het meest bekend was Quick vanwege zijn voetbalschoenen. Een zeer bekend, Nederlands, sportmerk waarbij uiterlijk en prestaties hand in hand gaan. 

Quick heeft, geheel in de eigen stijl, werkschoenen op de markt gebracht. Dit zijn sportieve werkschoenen die allemaal voldoen aan de Europese richtlijnen en eisen die aan veiligheidsschoeisel gesteld worden. Bowork is al vanaf het eerste moment dat er Quick veiligheidsschoenen geproduceerd werden officieel dealer. De collectie van dit merk onderscheid zich door het uiterlijk en de uitstraling. Quick werkschoenen zijn sportief en uniek. 

Chique werkschoenen

De eerste modellen van Quick waren de Olympic Black en Derby Black. Chique werkschoenen met een moderne look gemaakt van leder en suede. Dankzij de uitstraling en het prettige loopcomfort zijn dit zeer populaire veiligheidsschoenen.

Intussen is het assortiment uitgebreid met sneakers en nette werkschoenen, allemaal in de stijl van Quick. De werkschoenen en veiligheidsschoenen van Quick hebben allemaal dat extra chique tintje waardoor deze schoenen direct opvallen. Uiteraard allemaal super scherp geprijsd te verkrijgen bij Bowork.

Quick Werkschoenen Dealer

Bowork is de officiele dealer van Quick Werkschoenen. Bij ons vindt u het complete assortiment op voorraad in onze werkschoenenwinkel. Als officiële dealer kunnen wij deze schoenen zeer concurrerend aanbieden en u, indien gewenst, de juiste maat aanmeten in onze werkschoenenwinkel en u voorzien van advies. Dankzij onze korte lijnen met de fabrikant bieden wij u een goede aftersales. 

Ook voor Quick werkschoenen is Bowork altijd een veilige keuze.

Lees meer
Sorteer producten op:
Toon per pagina

9 artikel(en)