Hulp nodig of meer informatie? Bel 033 - 298 59 34

Werkschoenen Python

Python Werkschoenen & Safety Sneakers

De Python werkschoenen zijn verrassende werkschoenen. Door hun unieke uiterlijk vallen ze direct op. De veiligheidsschoenen van Python zijn er in stevige werkschoenen met overneus, maar ook in nette werkschoenen en sportieve sneakers. Allemaal hebben ze echter het verrassende uiterlijk van Python.

Deze sterke werkschoenen vormen samen een moderne collectie met een goede kwaliteit en dat tegen zeer scherpe prijzen. De Python Safety Shoes bevinden zich in het middensegment en zijn betaalbaar zonder concessies te doen aan de kwaliteit en het uiterlijk. Tevens wordt in de meeste Python schoenen gebruik gemaakt van lichtgewicht materialen zoals composiet veiligheidsneuzen en kevlar zolen.

Moderne lichtgewicht schoenen

De modellen Bologna en Modena zijn extreem lichte veiligheidsschoenen. Deze sportieve sneakers hebben een modern uiterlijk en een canvas bovenzijde en toch de S3 normering. Ook bij de overige modellen heeft Python getracht het gewicht zo laag mogelijk te houden. Met name wanneer u veel loopt op een dag, kan een paar schoenen van 100 gram lichter al een groot verschil maken in de vermoeidheid van uw voeten aan het einde van de dag.

Hippe werkschoenen Python kopen bij Bowork

De hippe werkschoenen van Python waarin u gezien mag worden zijn uiteraard te koop bij Bowork. In onze werkschoenenwinkel en via onze webshop kunt u deze modellen uiterst voordelig kopen. Uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen als u vragen of opmerkingen heeft en bent u altijd welkom in onze werkschoenenwinkel in Bunschoten.

Lees meer
Sorteer producten op:
Toon per pagina

7 artikel(en)