Hulp nodig of meer informatie? Bel 033 - 298 59 34

Werkschoenen Norisk

NoRisk werkschoenen voor ultiem loopcomfort

Clima Cork NoriskIedere werkschoenenfabrikant probeert zich te onderscheiden. Norisk is dat goed gelukt. De werkschoenen en veiligheidsschoenen van Norisk hebben het unieke Clima-Cork systeem. Dit is een kurklaagje in de zool dat zich naar uw voeten zet. Hier zit als het ware een op maat gemaakte inlegzool verstopt in uw schoenen. Dit zorgt voor een enorm prettig loopcomfort en een geweldige demping. Een andere positieve eigenschap van kurk is dat het goed ademend is en uw voeten droog houdt. Norisk is hiermee uniek. Het Clima-Cork systeem is gepatenteerd door NoRisk. Deze fabrikant is hiermee uniek in de wereld van werkschoenen en veiligheidsschoenen. 

Naast de kurklaag in de zool van de schoenen, zijn de schoenen ook zodanig ontworpen dat ze uw stappen goed afwikkelen. Alles is erop gericht om het loopcomfort te verhogen. 

Veiligheidssneakers en stevige werkschoenen

Het assortiment van Norisk kenmerkt zich door zowel stevige, robuuste werkschoenen als modieuze sneaker veiligheidsschoenen. Bent u bouwvakker of werkt u in een magazijn? Norisk heeft de juiste werkschoenen voor u. Tevens heeft Norisk werkschoenen die extra breed zijn.

Nieuw in het assortiment is de Discovery lijn. Dit zijn lichte, functionele werkschoenen met een moderne uitstraling. Dankzij de Discovery lijn rekent NoRisk definitief af met grote, lompe werkschoenen. Deze werkschoenen zien er prachtig en uit en hebben diverse vernuftige snufjes waardoor ze heerlijk lopen, er goed uitzien en functioneel zijn.

De werkschoenen van Norisk staan niet alleen bekend om hun prettige loopcomfort, ze zijn ook multifunctioneel. De stevige werkschoenen zijn voorzien van een functionele overneus en zijn geschikt voor de zwaarste omstandigheden. Dit blijkt ook uit het profiel van de loopzool. De veiligheidssneakers hebben aan de voorkant een onopvallend extra laagje leder waardoor ook deze schoenen tegen een stootje kunnen. 

De voering van de Norisk werkschoenen is erop gericht om het overtollige vocht af te voeren en uw warmte goed af te voeren. Norisk is bij uitstek de fabrikant waar u zonder risico veiligheidsschoenen van kunt kopen.  

No-Risk werkschoenen kopen bij Bowork

De banden tussen No-Risk en Bowork gaan een hele tijd terug. Bowork verkoopt al jaren lang werkschoenen van No-Risk. Door onze directe inkoop kunnen wij de werkschoenen en veilgheidsschoenen van No-Risk zeer voordelig aanbieden. Deze scherpe prijzen combineren we met onze goede service en klantvriendelijkheid. Naast het bestellen via onze webshop, kunt u de No-Risk veiligheidsschoenen ook kopen in onze werkschoenenwinkel. Hoe u de schoenen ook koopt, bij Bowork betaalt u nooit te veel. 

Lees meer
Sorteer producten op:
Toon per pagina

11 artikel(en)