Hulp nodig of meer informatie? Bel 033 - 298 59 34

Lavoro dames werkschoenen

Dames werkschoenen Lavoro | Trendy & modieus

Lavoro is een Portugees merk dat werkschoenen voor dames en heren maakt. Bij Bowork hebben wij een aantal modellen uit de damescollectie opgenomen. Lavoro maakt werkschoenen voor dames die net weer wat anders en unieker zijn dan de overige dames werkschoenen. Qua vormgeving en qua stijl zijn dit unieke werkschoenen die hun uiterlijk combineren met een goed loopcomfort.

Eigentijdse dames werkschoenen | Lavoro 

In een markt waarin er zeer veel fabrikanten zijn, die in sommige gevallen ook nog eens nagenoeg dezelfde modellen maken, is Lavoro een positieve uitzondering. De modellen dames werkschoenen en dames veiligheidsschoenen van deze fabrikant zijn uniek en eigentijds. Neem de Lavoro Geena. Een prachtige werkschoen voor dames met een sleehak. Uniek en ongeëvenaard. Zeker bij werkschoenen voor dames is het uiterlijk één van de belangrijkste selectiecriteria voor de aanschaf van veiligheidsschoenen. De modellen van Lavoro zullen daarom altijd opvallen. In onze werkschoenenwinkel zien wij ook dat veel van de vrouwelijke klanten veel aandacht hebben voor de modellen van deze fabrikant. Het mooie is dat Lavoro het modieuze uiterlijk heeft weten te combineren met kwaliteit. Deze werkschoenen, die deels nog met de hand gemaakt worden, zijn kwaliteitsproducten. 

Lavoro werkschoenen voor dames kopen bij Bowork

Bij Bowork hebben we momenteel 4 modellen uit de damescollectie te koop. Alle 4 modellen veiligheidsschoenen voor dames hebben hun eigen unieke karakteristieken. Voortdurend zijn wij bezig om onze dames collectie op peil te houden. Mochten er interessante modellen bij komen dan zullen wij die ook weer toevoegen. De Lavoro dames werkschoenen kunt u bij ons kopen in de winkel en via de webshop en dat altijd tegen de laagste prijzen.

Lees meer
Sorteer producten op:
Toon per pagina

4 artikel(en)