Hulp nodig of meer informatie? Bel 033 - 298 59 34

Gevavi werkschoenen en veiligheidsschoenen

Werkschoenen Gevavi | Sportief en Betaalbaar

De Werkschoenen van Gevavi zijn stuk voor stuk veiligheidsschoenen die goed afgewerkt zijn. Gevavi heeft een eigen sneakerlijn van sportieve werkschoenen. Deze veiligheidssneakers (ook wel safety sneakers genoemd) zijn leuke werkschoenen om te zien terwijl ze een optimale veiligheid bieden. Ook qua prijs houdt Gevavi het leuk.

De Gevavi werkschoenen worden in Europa geproduceerd. Zo houdt Gevavi de lijntjes kort en kunnen opmerkingen van de eindgebruikers snel in de producten worden verwerkt.

De GS lijn (Gevavi Safety) bevatten leuke en sportieve modellen veiligheidsschoenen. Gevavi is een Nederlandse producent en verdeler van werkschoenen. De schoenen worden in Azië geproduceerd, maar ontwikkeld in Nederland. De werkschoenen van Gevavi hebben het CE keurmerk en voldoen aan alle Europese regels. Ze zijn er in verschillende veiligheidscategorieën.

Werkschoenen Gevavi Tiger en Gevavi Wolf

De werkschoenen Gevavi Tiger en Gevavi Wolf zijn de topmodellen uit de veiligheidssneakers collectie van Gevavi. Deze twee modellen (hoog en laag) zijn vormgegeven als sportieve sneakers en bieden tegelijkertijd een S3 veiligheidsnormering. In dit segment van de markt bestaat veel concurrentie, maar Gevavi onderscheidt zich door de kwaliteit gecombineerd met een scherpe (lage) prijs. Op die manier is deze werkschoenen fabrikant toegankelijk voor iedereen die sportieve werkschoenen wil hebben. De Tiger (ook wel de GS68 genoemd) en de Wolf (ook wel de GS69 genoemd) zijn een hoog en een laag model safety sneakers uitgevoerd in het zwart met grijs met een sportieve witte zool. Deze modellen zijn voor meerdere branches geschikt en daardoor ook erg gewild.

Gevavi werkschoenen koopt u bij Bowork.nl

Uiteraard kunt u uw Gevavi werkschoenen (maar ook de werklaarzen en klompen van Gevavi) kopen bij Bowork.nl. Bij ons weet u zeker dat u nooit teveel betaalt en dat u de service krijgt die u verdient. Wilt u eerst komen passen? Kom dan naar onze werkschoenenwinkel in Bunschoten (op een paar minuten rijden van Amersfoort). Hier kunt u geheel vrijblijvend kopen, passen en vergelijken. 

Lees meer
Sorteer producten op:
Toon per pagina

9 artikel(en)