Hulp nodig of meer informatie? Bel 033 - 298 59 34

Elten werkschoenen | Veiligheidsschoenen

Elten Werkschoenen & Veiligheidsschoenen

Elten produceert al sinds 1910 werkschoenen. Dankzij deze jarenlange ervaring behoort Elten tot de toonaangevende werkschoenenproducenten van Europa. Al jaren lang is Elten zijn producten aan het innoveren en verbeteren en dat is terug te zien in de werkschoenen.

De werkschoenen van Elten staan bekend om hun kwaliteit en innovaties. Het klachtenpercentage van Elten is nagenoeg nul. Er is echt sprake van Duitse kwaliteit. Bij de ontwikkeling van werkschoenen wordt samengewerkt met sportartsen en orthopedisten. Kwaliteit en loopcomfort staan voorop.

Elten schoenen: Van sneaker tot stevige bouwschoen

Elten heeft een breed en divers assortiment. Zo heeft Elten een brede sneakerlijn voor heren en dames. Kwalitatieve dameswerkschoenen met goed loopcomfort. Naast de safety sneakers heeft Elten ook stevige bouwschoenen, werklaarzen en alles wat daar tussenin valt. De bouw, zorg, logistiek en nog veel meer sectoren lopen op werkschoenen van Elten.

Werkschoenen van Elten passen en kopen bij Bowork

Bij Bowork kunt u Elten werkschoenen komen passen in onze werkschoenenwinkel. Maar u kunt natuurlijk ook online bestellen op www.bowork.nl. Het complete assortiment van Elten voldoet uiteraard aan de gestelde eisen en voorzien u van prettige schoenen en volledige veiligheid. Het mooie is dat Elten ook werkschoenen aanbiedt tot en met maat 50. Ook wanneer u grote voeten heeft, kunt u komen passen bij Bowork.

 

Lees meer
Sorteer producten op:
Toon per pagina

9 artikel(en)