Hulp nodig of meer informatie? Bel 033 - 298 59 34

Werkschoenen Diadora

Diadora werkschoenen

Werkschoenen van het merk Diadora vallen op. Dit Italiaanse merk heeft veel oog voor design, vormgeving en details. Dit alles wordt gecombineerd met een optimale veiligheid. Dit Italiaanse merk is ooit begonnen als producent van wandelschoenen en sportschoenen. Met de expertise die hierbij is opgebouwd heeft men ook veiligheidsschoenen en werkschoenen aan het assortiment toegevoegd

Bij Italiaanse fabrikanten speelt de vormgeving een belangrijke rol. Dit sportmerk heeft dan ook mooie Diadora sport werkschoenen op de markt gebracht. Naast sportiviteit staat Diadora ook voor kwaliteit. Deze twee eigenschappen samen zorgen voor unieke sportieve veiligheidsschoenen.

Ademende werkschoenen | GEOXGeox-Membraan

Er is meer dat Diadora bijzonder maakt. Dankzij de exclusieve samenwerking met GEOX, biedt Diadora werkschoenen aan met het GEOX systeem in de zool. Dit GEOX systeem zorgt ervoor dat de schoenen aan de onderkant ademend zijn. Er kan wel vocht naar buiten, maar niet naar binnen. Dit unieke, gepatenteerde systeem is dus exclusief beschikbaar voor Diadora. Hierdoor zijn de veiligheidsschoenen en werkschoenen van Diadora extreem ademend. Uiteraard kunt u bij Bowork verschillende modellen kopen met het GEOX Systeem.

Binnen ons Diadora assortiment hebben we de Jet Hi, Jet Lo, Comfort Hi en Comfort Lo met het GEOX systeem. Deze modellen zijn hiermee uniek in de wereld, aangezien GEOX en Diadora een exclusief samenwerkingsverband hebben.

Diadora D-jump sport werkschoenen

Hoewel deze fabrikant al vele werkschoenen in sportieve modellen had, hebben ze nu met de Diadora D-Jump Safety Sneakers lijn een absolute doorbraak geforceerd. Met de Sneakers uit de D-Jump lijn heeft Diadora de veiligheidssneakers naar een geheel ander niveau getild.

De D-Jump werkschoenen zijn sportieve werkschoenen, uitgevoerd in frisse kleurstellingen. Deze schoenen zijn uitgevoerd met een breedtemaat 11 waardoor ze net wat ruimer uitvallen dat de normale werkschoenen. Dit is vrij uniek voor Italiaanse werkschoenen die normaal gesproken wat smaller uitvallen.

Op zoek naar sportieve werkschoenen? Dan komt u zeker bij Diadora uit. En daardoor ook bij Bowork. Wij hebben werkschoenen van vele merken waaronder verschillende sportmerken als Diadora, Puma en Reebok.

Lees meer
Sorteer producten op:
Toon per pagina

10 artikel(en)