Hulp nodig of meer informatie? Bel 033 - 298 59 34

Werkschoenen Blackstone

Blackstone werkschoenen; Robuust en oersterk

Blackstone, wie kent het merk niet? Deze fabrikant heeft zijn sporen verdient in de schoenenwereld. Opgericht in 1926 met als filosofie om met vakmanschap, hoogwaardig materiaal en design een geheel eigen schoen op de markt te brengen. En dat is gelukt! Blackstone werkschoenen zijn kwalitatief hoogwaardige producten. De zool is middels de Goodyear welt techniek aan de schoen vastgemaakt en alle naden zijn dubbel gestikt. Aan alle details is gedacht. Het is duidelijk dat het gaat om een familiebedrijf, waarbij kwaliteit belangrijker is dan winst maken. Wat dat betreft passen Blackstone en Bowork goed bij elkaar.

Stevige werkschoenen

Naast de hoogwaardige kwaliteit zijn deze veiligheidsschoenen ook onverwoestbaar. Blackstone is geschikt voor het zwaarste werk. Juist op die plekken waar de schoenen het het zwaarst te verduren krijgen, komen de Blackstone's het beste tot hun recht. Het zijn stevige schoenen voor stevige mannen. De meeste modellen zijn verkrijgbaar tot en met maat 50.

Uiteraard kunnen wij deze uit onze voorraad leveren, ook de grote maten. Achter onze werkschoenenwinkel hebben wij een ruim magazijn waarin ook de veiligheidsschoenen van Blackstone vertegenwoordigd zijn.

Lees meer
Sorteer producten op:
Toon per pagina

5 artikel(en)