Hulp nodig of meer informatie? Bel 033 - 298 59 34

Albatros werkschoenen en veiligheidsschoenen

Veiligheidsschoenen Albatros

De veiligheidsschoenen van Albatros staan bekend om hun kwaliteit en scherpe prijzen. U als consument wilt hoge kwaliteit tegen lage prijzen. Dat is precies wat Albatros biedt. Albatros werkschoenen zijn van Duitse makelij en dat blijkt wel uit de hoge kwaliteit van de werkschoenen. De goede afwerking en de hoge mate van slijtvastheid laten zien dat deze fabrikant naar alle details heeft gekeken. De prijzen laten zien dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn. Uiteraard voldoen de schoenen aan alle wet- en regelgeving en bieden ze een optimale bescherming.

Albatros werkschoenen

De robuuste veiligheidsschoenen van Albatros behalen met gemak de normen die de Europese Unie aan werkschoenen heeft gesteld. In een eigen testomgeving worden de schoenen aan extreme omstandigheden blootgesteld. Kwaliteit gaat voor alles. 

Bij Bowork hebben we Albatros schoenen uit de volgende collecties:

Albatros Impulse

De Impulse collectie bestaat uit 5 werkschoenen die allen als kenmerk hebben dat we ze bij iedere stap energies teruggeven aan de dragen. De zolen zijn extreem dempend en geven de energie van deze demping terug  aan de dragen. Daarnaast zijn de schoenen licht en flexibel. Allemaal kenmerken die ervoor zorgen dat uw voeten tot 50% minder vermoeid raken. Dit is ook goed voor uw productiviteit.

De Albatros impulse collectie bestaat uit 2 S3 moddellen en 3 S1P modellen. Deze laatste modellen zijn meer ademend en daardoor niet vuil- en waterafstotend. Ook zijn ze kewestbaarder voor slijtage en niet geschikt voor zware werkzaamheden. Daare moet u de S3 modellen voor hebben.

Albatros Endurence

De Albatros Endurence serie bestaat uit functionele werkschoenen met een geweldige prijs- kwaliteitverhouding. Wij hebben een hoog en een laag model, beide S3, uitgevoerd in een chique donker bruine kleur. Deze albatros werkschoenen zijn gemaakt op op te lopen.

Albatros Gravity

Uit de Albatros gravity hebben een hoog, waterdicht model. Deze werkschoenen van Albatros zijn niet alleen waterdicht, maar hebben een clear TPU loopzool om strepen te voorkopen. Een van de voordeligste waterdichte werkschoenen op de markt.

Albatros dames werkschoenen

Albatros dent ook aan de dames. Inmiddels zijn er een S3 dames werkschoenen op de markt gebracht. Gemaakt op een damesleest, vrouwelijk maar zeker ook stoer en functioneel. Schitterende dameswerkschoenen met S3 veiligheidnormering.

Werkschoenen Albatros kopen bij Bowork.

Bowork is een officieel preffered dealer van het merk Albatros. Dankzij onze jarenlange relatie met deze fabrikant zijn de lijntjes kort en kunnen we snel schakelen met Albatros. En, zeker zo belangrijk, we kunnen de schoenen tegen concurrerende prijzen aanbieden. De albatros werkschoenen hebben we op voorraad in onze werkschoenenwinkel, waardoor we snel kunnen leveren.

Lees meer
Sorteer producten op:
Toon per pagina

9 artikel(en)