Hulp nodig of meer informatie? Bel 033 - 298 59 34

Werkschoenen Merken

Werkschoenen | Bezoek onze werkschoenenwinkel | Bowork.nl

Op deze pagina kunt u uw werkschoenen zoeken per merk. U vindt de merken aan de linkerzijde van de pagina. Wanneer u op een merkt klikt krijgt u alle modellen te zien die wij momenteel in ons assortiment hebben van het betreffende merk.

U kunt deze werkschoenen bestellen via de webshop, u bent uiteraard ook van harte welkom in onze werkschoenenwinkel in Bunschoten. Hier kunt u lekker op uw gemak rondkijken en passen. Overigens kunt u bij ons ook terecht voor een passessie op locatie. Bij komen dan met onze pasbus en mobiele showroom voorrijden.

Grootste collectie werkschoenen en veiligheidsschoenen van Nederland.

Bij Bowork vindt u de grootste collectie werkschoenen van Nederland. Met ruim 30 merken (zie de linkerkant van de pagina voor een overzicht van alle merken) bieden wij onze klanten een ruime keuze met voor ieder wat wils. Wij hebben de bekende merken als Bata, Cat, Cofra, Grisport, Lowa, Puma enzovoort, maar ook minder bekende merken als Albatros, Buckler, Diadora, Walkmate enzovoort. Laat u verrassen door ons assortiment.

Zoekt u uw ideale werkschoenen liever met behulp van onze zoekfilters? klik dan hier voor alle veiligheidsschoenen.

Zoekt u liever uw werkschoenen binnen een bepaalde categorie? Klik dan hier voor alle soorten werkschoenen.

Hieronder hebben een selectie gemaakt van een aantal bekende merken werkschoenen:

Grisport Werkschoenen

Grisport is een heel bekend merk in de schoenenwereld. Het is allemaal begonnen met wandelschoenen en al vrij snel kwamen de werkschoenen erbij. Deze veiligheidsschoenen hebben hetzelfde loopcomfort als de wandelschoenen. Door de jarenlange ervaring op dit gebied had Grisport een grote voorsprong op de andere merken. Grisport werkschoenen zijn er in verschillende modellen en uitvoeringen. Het meest bekende model is wel de Grisport 803 (voorheen 703). Deze schoenen zijn jarenlang de best verkochte werkschoenen van Nederland. Nog steeds staat dit model in de top 3.

Grisport is een Italiaans merk en wordt ook in Italië ontwikkeld en geproduceerd. De fabriek draait op zonne-energie, daarom ook de slogan "Walking on Sunshine".  

Gevavi werkschoenen

Gevavi is een Nederlandse fabrikant en verdeler van werkschoenen en veiligheidsschoenen. De Gevavi werkschoenen onder eigen merk worden aangeduid met de letters GS, wat staat voor Gevavi Safety. Een van de meeste bekende en populaire modellen is de GS31. Deze S1 veiligheidsschoenen zijn zeer geschikte voor droge binnen werkzaamheden en hebben een ultiem loopcomfort. Het assortiment van Gevavi is uiteraard veel groter. Vanaf onze oprichting, ruim 26 jaar geleden verkopen wij al Gevavi werkschoenen en veiligheidsschoenen. Bij ons krijgt u daarom altijd scherpe prijzen en snelle leveringen.

Bata 

Bata is een begrip in de werkschoenenwereld en de grootste schoenenproducent ter wereld. Bata veiligheidsschoenen zijn gefabriceerd en ontwikkeld op basis van jarenlange ervaring. De Bata werkschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende breedtematen. Deze innovatieve fabrikant zit nooit stil en heeft naast de reguliere lijn, ook een collectie veiligheidssneakers onder de naam Bata Bickz uitgebracht.

Cat werkschoenen 

Caterpillar, ofwel CAT is een van 's werelds grootste merken. Onder het merk Cat worden ook werkschoenen gefabriceerd. Caterpillar schoenen zijn stoere schoenen. De schoenen worden onder licentie gefabriceerd. Vanaf het tekentafel tot en met het productieproces is Caterpillar zelf betrokken bij alle stappen van het proces. Hierdoor hebben de de VAT werkschoenen de uitstraling en kwaliteit die u van dit merk mag verwachten. 

Rebrick

Redbrick is het eerste merk in de Benelux dat met S3 veiligheidssneakers op de markt kwam. Deze safetysneakers hebben een enorme trend gezet en zijn nog steeds leidend op de markt voor sportieve werkschoenen. Rebdbrick  komt nog steeds met nieuwe modellen en heeft een compleet aanbod van hoge en lage S3 veiligheidssneakers. Deze schoenen zien er geweldig uit en lopen heerlijk. Hierdoor worden ze ook in prive gedragen. 

Vragen, opmerkingen, mist u iets of wilt u een offerte?

Heeft u vragen, heeft u opmerkingen, mist u een product, wilt u een vrijblijvende offerte? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team van deskundigen staat voor u klaar en helpt u graag verder. 

Tel 033-2985934
WhatsApp 06-19485476
Mail sales@bowork.nl