Hulp nodig of meer informatie? Bel 033 - 298 59 34

Werklaarzen Elten

Elten Veiligheidslaarzen

Even als bij de schoenen heeft Elten als fabrikant van de werklaarzen een naam hoog te houden. Elten staat voor Duitse grundlichkeit en dat vertaalt zich naar een hoge kwaliteit werklaarzen. Elten werklaarzen worden in Duitsland geproduceerd. In de fabriek staat kwaliteit voorop. Elten heeft een strenge interne controle. Hierdoor voldoen deze laarzen met gemak aan de Europe vereisten.

Momenteel hebben we bij Bowork de Elten Will werklaarzen in het assortiment. De Will is een bijzondere werklaars omdat deze tot en met maat 50 loopt en een rits heeft over de gehele schacht. Tevens is het een gevoerde werklaars. De Elten Will heeft een goede antislip zool en heeft een thermisch voetbed.

Welten Werklaarzen

Als Duits familiebedrijf heeft Elten een hele goede naam hoog te houden. De producten van de fabrikant zullen u daarom niet teleurstellen. Sterker nog, Elten weet u altijd positief te verrassen. 

Gevoerde werklaarzen van Elten 

De werklaars Elten Will is een bont gevoerde werklaars die vanaf maat 36 tot en met maat 50 loopt en valt daarmee ook onder de Thermolaarzen. Hiermee heeft deze werklaars een unieke maatboog. Daarnaast heeft de Will een rits aan de zijkant van de laars waardoor het aan- en uittrekken nog gemakkelijker wordt. Ook deze werklaarzen van Elten laten zien hoe uniek de collectie is met een zeer hoge kwaliteit.

Naast werklaarzen van Elten hebben wij nog een compleet assortiment werklaarzen.

Lees meer
Sorteer producten op:
Toon per pagina

1 artikel(en)