Hulp nodig of meer informatie? Bel 033 - 298 59 34

Werklaarzen Albatros

Albatros veiligheidslaarzen

Albatros veiligheidslaarzen

Albatros is een fabrikant die we vooral kennen van de werkschoenen met een geweldige prijs / kwaliteitverhouding. Dit geldt ook voor de werklaarzen van Albatros. De Werklaarzen zijn prachtig vormgegeven, hebben een sportief uiterlijk en zijn breed inzetbaar. Het zijn 4 seasons werklaarzen die het hele jaar ingezet kunnen worden. Ondanks de scherpe prijstelling zijn er geen concessies gedaan aan de kwaliteit. Bij albatros hoeft kwaliteit niet duur te zijn. De werklaarzen worden geproduceerd in Europa en voldoen aan de strenge Europese eisen. Het loopcomfort is geweldig.

S3 werklaarzen Albatros | 63.150 Rigger Boot

In ons assortiment hebben we de rigger boot van Albatros. Dit is de 63.150. Deze laarzen zijn uitgevoerd in het grijs en zijn sportief vormgegeven. De rigger boot werklaarzen van Albatros hebben de S3 veiligheidsnormering en bieden derhalve volledige bescherming. Deze Albatros werklaarzen hebben een veiligheidsneus, veiligheidszool zijn antislip en hebben antistatische eigenschappen.

Albatros Werklaarzen kopen bij Bowork

Bowork is een officieel dealer van Albatros. Bij ons vindt u de Albatros werklaarzen tegen de scherpste prijzen. Wij hebben deze veiligheidslaarzen op voorraad en kunnen dus snel leveren. Uiteraard kunt u deze laarzen bestellen via onze webshop en u kunt ze komen passen in onze winkel. Bowork en Albatros houden beide van een hoge kwaliteit voor lage prijzen. U weet dus dat u nooit teveel betaalt.

Klik hier voor het complete assortiment werklaazen.