Hulp nodig of meer informatie? Bel 033 - 298 59 34

Softshell jassen

Softshell Werkjassen

Softshell is een materiaal dat uit polyester is geweven. Dit materiaal is ontwikkeld met het oog op warmte en draagcomfort in combinatie met bewegingsvrijheid. Sofshell wordt veel gebruikt om jassen en werkjassen van te maken. Softshell is van nature niet wind en waterdicht. Er zijn wel waterdichte softshell jassen, maar die hebben dan een waterdichte voering. Zonder deze voering zijn softshell jassen waterafstotend en windafstotend. Een voordeel van Softshell is dat het heel ademend is. Transpiratie wordt dus gemakkelijk afgevoerd. 

Groot draagcomfort bij Softshell werkjassen

Het softshell materiaal is erg flexibel. Het geeft u een maximale bewegingsvrijheid. Dat is erg prettig als u de hele dag hard bezig bent. Softshell jassen vormen als het ware een twee huid om u heen. U zult de flexibiliteit van deze jassen ervaring van een verademing vergeleken met de andere werkjassen. Softshell jassen zijn er in vele uitvoeringen. Zo kan er een wintervoering in de jassen geplaatst zijn of juist een uitritsbare voering. Ook qua kleurstelling en modellen is de keuze enorm.

Sofshell jassen borduren en bedrukken

Bij Bowork kunt u uw jassen laten borduren en bedrukken. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wij zijn op de hoogte van de laatste fiscale wetgeving en weten door onze jarenlange ervaring hoe we uw kleding een professionele uitstaling kunnen geven die bij u past. 

 

Lees meer
Sorteer producten op:
Toon per pagina

10 artikel(en)