0 0
Hulp nodig? Bel mij terug
9,8
Reviews
Plan route
Categorieën werkkleding

Categorieën werkkleding en bedrijfskleding

Werkkleding & bedrijfskleding | Dames & heren

Op deze pagina kunt u uw werkkleding zoeken per categorie. U vindt de verschillende categorieën onderaan deze pagina. Wanneer u op een categorie klikt krijgt u alle bedrijfskleding te zien die wij momenteel in ons assortiment hebben binnen de betreffende categorie.

U kunt de werkkleding bestellen via de webshop, door erop te klikken. Wanneer u één of meerdere producten voor 16:00 besteld en het op voorraad is, wordt het de volgende dag bij u afgeleverd. Natuurlijk kunt u ons ook bezoeken in onze werkkleding winkel. Hier kunt u op uw gemak lekker shoppen, passen, kijken en vergelijken. Indien gewenst staan onze medewerkers graag voor u klaar.

Bij Bowork hebben we werkkleding en bedrijfskleding voor dames en voor heren. U zult verbaast staan van de ruime keuze en lage prijzen.

Onze top 5 categorieën werkkleding zijn:

  1. Werkbroeken
  2. Werkjassen
  3. Dames
  4. Overalls
  5. Werksokken


Werkbroeken

Werkbroeken zijn artikelen die in bijna ieder beroep nodig zijn. Bij een werkbroek wordt vaak alleen gedacht aan een broek met kniezakken, extra zakken en een hamerlus. Er is natuurlijk veel meer dan dat. Bij Bowork vind u vele verschillende soorten werkbroeken. Wij hebben natuurlijk echte werkbroeken voor de bouw, maar ook nette werkbroeken zonder kniezakken, worker jeans, pantalons en beaver broeken. Bij Bowork vinden we het belangrijk dat u als klant keuze heeft. Het stopt bij ons dus niet met één model in één kleur. Wij hebben een uitgebreid assortiment werkbroeken in verschillende modellen, kleuren en prijsklassen.

Wanneer is een broek een werkbroek? Als deze u tijdens uw werk ondersteund, beschermt en gemakkelijk toegang geeft tot de gereedschappen die u nodig heeft. Daarom is niet iedere broek een werkbroek. Onze slijtvaste collectie werkbroeken is voordelig en kwalitatief hoogwaardig.


Werkjassen

Werkjassen zijn het hele jaar nodig. Of het nu gaat om een softshell jack, een pilot jack of een parka, een goede werkjas is goud waard. Softshell jacks vervangen meer en meer de fleecevesten. Deze jacks zijn een soort tweede huid. Softshell jacks zijn veelal stretch en altijd zeer soepel. De meeste softshell jacks zijn vuil- en waterafstotend, maar er zijn er ook die volledig waterdicht zijn. Bij Bowork hebben we zowel dames als heren modellen. Ook hebben we winter softshell jacks. Deze hebben een dikke wintervoering, een windvanger en zijn daardoor winddicht.

Binnen de werkjassen zijn de pilotjacks ook een aparte productgroep. Deze jassen hebben een kort model, veelal met een boord aan de onderzijde. De meeste pilotjacks zijn 3-in-1 jacks. Hierbij zijn de mouwen afritsbaar en de voering uitritsbaar. Ook de kraag is vaak uitritsbaar. Deze werkjassen zijn dus ook als bodywarmers te gebruiken. Bij Bowork hebben we waterafstotende varianten (van beaver nylon) en waterdichte varianten. Waterdichte pilotjacks zijn getapet op de naden en hebben een waterdichte coating.

Ten slotte zijn er nog de Parka's. Dit zijn werkjassen met een lang model veelal zonder boord aan de onderkant. Deze jassen beschermen u rug ook als u bukt. Ook de parka's zijn verkrijgbaar in winddichte en/of waterdichte varianten.

Door alle drie de soorten werkjassen heen, loopt nog een aparte categorie; de reflectiekleding. Ook in deze categorie worden veel werkjassen verkocht. Werkjassen met extra zichtbaarheid voor de drager. Deze jassen zijn er in de Europese uitvoering en met de RWS normering.


Dames werkkleding

Er is een toenemende vraag naar dameswerkkleding. Bij Bowork spelen we hierop in door daar waar mogelijk, kwalitatief hoogwaardige werkkleding voor dames aan het assortiment toe te voegen. Het gevaar hierbij is dat iedere leverancier inmiddels doorheeft dat er een groeiende vraag naar dames kleding is. Hierdoor wordt er overhaast dames werkkleding op de markt gebracht die kwalitatief onder de maat is. Bij Bowork letten we hier erg op. Wij verkopen alleen kwaliteit en producten waar we achter staan.

Binnen de dames werkkleding zijn de werkbroeken en de polo's het populairst. Deze kledingstukken spelen in op de vormen van de vrouw en ook qua maatvoering sluiten ze naadloos aan. Erg fijn om als vrouw niet in mannenkleding te hoeven lopen.

Houd onze website in de gaten. Daar waar mogelijk zullen we extra dames werkkleding aan ons assortiment toevoegen.


Overalls

Ook bij de overalls geldt dat de ene overall de andere niet is. Dat geldt qua kwaliteit, maar ook qua model. Zo zijn er de Amerikaanse overalls. Deze hebben geen mouwen, maar bretels die over de schouders lopen. Ook zijn er de bodybroeken. Deze hebben ook geen mouwen, maar wel een dicht rugpand, veelal elastisch met bredere schouderbanden. Natuurlijk hebben we ook nog de gewone overall met mouwen. Overalls beschermen een groot deel van uw lichaam en zijn gemakkelijk aan en uit te trekken. Voor het werk in de fabriek, op het land of in de tuin; een overall komt altijd van pas.


Werksokken

Werksokken zijn misschien het meest onderschatte onderdeel van werkkleding. Maar vergeet niet dat uw voeten heel wat kilo's plaatsen gedurende een dag. Het is dan wel zo prettig als diezelfde voeten goed verzorgd worden. Goede voetverzorging is een combinatie van de juiste werkschoenen, de juiste inlegzolen en de juiste werksokken. De verkeerde sokken kunnen blaren en vermoeide voeten veroorzaken. Zelfs schimmelinfecties kunnen hun oorzaak hebben bij het dragen van verkeerde sokken. Uw voeten hebben een goede bloedsomloop en een prettig klimaat nodig waarbij vocht wordt afgevoerd. Tevens wilt u niet op een naad lopen. Daar waar uw voeten het het zwaarst verduren hebben, kunnen ze wel wat extra comfort gebruiken. Daarom zijn goede werksokken belangrijk.

Bij Bowork hebben we verschillende soorten sokken. Thermosokken, dikke sokken, ademende sokken, vocht afvoerende sokken of een combinatie. Wees verstandig en zorg voor de juiste voetverzorging.

Bowork werkkleding | Ruime keuze en scherpe prijzen

Één van de USP's (unique selling points) van Bowork is dat het een one-stop-shop is voor werkend Nederland. U kunt bij ons alles kopen op het gebied van persoonlijke beschermingsmiddelen. Van werkschoenen tot gehoorbescherming en van werkhandschoenen tot veiligheidsbrillen. Ook op het gebied van werkkleding hebben we een ruime keuze en kan iedere beroepsgroep een beroep doen op ons assortiment. Van timmerman tot kok en van visboer tot schilder, voor iedereen hebben we geschikte kleding. Dat combineren we ook nog eens met zeer scherpe prijzen. Zo ziet u maar, Bowork is altijd een veilige keuze.

Zoekt u uw werkkleding liever met behulp van onze zoekfilters? Klik dan hier voor alle bedrijfskleding.

Zoekt u uw werkkleding liever op merk? Klik dan hier voor werkkleding merken.Dames werkkleding

Dames

T-shirts

T-shirts

Poloshirts

Poloshirts

Polosweaters

Polosweaters

Sweaters

Sweaters

Vesten

Vesten

Werkbroeken

Werkbroeken

Overalls

Overalls

Reflectiekleding

Reflectiekleding

Bodywarmers

Bodywarmers

Softshell jacks

Softshells

Werkjassen

Werkjassen

Diepvrieskleding

Diepvries

Thermokleding

Thermo

Regenkleding

Regenkleding

Waadkleding

Waadkleding

Kokskleding

Kokskleding

Schorten & Sloven

Schorten en sloven

Stofjassen

Stofjassen

Werksokken

Werksokken

Korte werkbroeken

Korte werkbroeken