Hulp nodig of meer informatie? Bel 033 - 298 59 34

Categorieën Werkkleding en bedrijfskleding

Werkkleding & Bedrijfskleding | Dames & Heren

Op deze pagina kunt u uw werkkleding zoeken per categorie. U vindt de verschillende categorieën bovenaan deze pagina. Wanneer u op een categorie klikt krijgt u alle bedrijfskleding te zien die wij momenteel in ons assortiment hebben binnen de betreffende categorie. 

U kunt de werkkleding bestellen via de webshop, door erop te klikken. Wanneer u één of meerdere producen voor 16:00 besteld en het op voorraad is, wordt het de volgende dag bij u afgeleverd. Natuurlijk kunt u ons ook bezoeken in onze werkkleding winkel. Hier kunt u op uw gemak lekker shoppen, passen, kijken en vergelijken. Indien gewenst staat onze medewerkers graag voor u klaar. 

Bij Bowork hebben we werkkleding en bedrijfskleding voor dames en voor heren. U zult verbaast staan van de ruime keuze en lage prijzen. 

Onze tot 5 categorieën werkkleding zijn:

  1. Werkbroeken
  2. Werkjassen
  3. Dames
  4. Overalls
  5. Werksokken

Werkbroeken

Werkbroeken zijn artikelen die in bijna ieder beroep nodig zijn. Bij werkbroek wordt vaak alleen gedacht aan broeken met kniezakken, extra zakken en een hamerlus. Maar er is natuurlijk veel meer dan dat. Bij Bowork vindt u vele verschillende soorten werkbroeken. Wij hebben natuurlijk echte werkbroeken voor de bouw, maar ook nette werkbroeken zonder kniezakken, worker jeans, pantalons en beaver broeken Bij Bowork vinden we het belangrijk dat dat u als klant keuze heeft. Het stopt bij ons dus niet met één model in één kleur. Wij hebben een uitgebreid assortiment werkbroeken in verschillende modellen, kleuren en prijsklassen.

Wanneer is een broek een werkbroek? Als deze u tijdens uw werk ondersteund, beschermt en gemakkelijk toegang geeft tot de gereedschappen die u nodig heeft. Daarom is niet iedere broek een werkbroek. Onze slijtvaste collectie werkbroeken is voordelig en kwalitatief hoogwaardig.

Werkjassen

Werkjassen zijn het hele jaar nodig. OF het nu gaat om een softshell jack, een pilot jack of een parka, een goede werkjas is goud waard. Softshell jassen vervangen meer en meer de fleecevesten. Deze jacks zijn een soort tweede huid. Softshell jacks zijn veelal stretch en altijd zeer soepel. De meeste softshell jacks zijn vuil- en wateraftotend, maar er zijn er ook die volledig waterdicht zijn. Bij Bowork hebben we zowel dames als heren modellen. Ook hebben we winter softshell jacks. Deze hebben een dikke wintervoering en een windvanger en zijn daardoor winddicht.

Binnen de werkjassen zijn de pilotjacks ook een aparte productgroep. Deze jassen hebben een kort model, veelal met een boord aan de onderzijde. De meeste pilotjacks zijn 3-in-1 jacks. Hierbij zijn de mouwen afritsbaar en de voering uitritsbaar. Ook de kraag is vaak uitritsbaar. Deze werkjassen zijn dus ook als bodywarmers te gebruiken. Bij Bowork hebben we waterafstotende varianten (van beaver nylon) en waterdichte varianten. Waterdichte pilotjacks zijn getapet op de naden en hebben een waterdichte coating.

Ten slotte zijn er nog de Parka's. Dit zijn werkjassen met een lang model veelal zonder boord aan de onderkant. Deze jassen beschermen u rug ook als u bukt. Ook de parka's zijn verkrijgbaar in winddichte en / of waterdichte varianten.

Door alle drie de soorten werkjassen heen, loopt nog een aparte categorie; De reflectiekleding. Ook in deze categorie worden veel werkjassen verkocht. Werkjassen met extra zichtbaarheid voor de drager. Deze jassen zijn er in de Europese uitvoering en met de RWS normering.

Dames werkkleding

Er is een toenemende vraag naar dameswerkkleding. Bij Bowork spelen we hierop in door daar waar mogelijk, kwalitatief hoogwaardige werkkleding voor dames aan het assortiment toe te voegen. Het gevaar hierbij is dat iedere leverancier inmiddels doorheeft dat er een groeiende vraag naar dames kleding is. Hierdoor wordt er overhaast dames werkkleding op de markt gebracht die kwalitatief onder de maat is. Bij Bowork letten we hier erg op. Wij verkopen alleen kwaliteit en producten waar we achter staan.

Binnen de dames werkkleding zijn de werkbroeken en de polo's het populairst. Deze kledingstukken spelen in op de vormen van de vrouw en ook qua maatvoering sluiten ze naadloos aan. Erg fijn om als vrouw niet in mannenkleding te hoeven lopen.

Houdt onze website in de gaten. Daar waar mogelijk zullen we extra dames werkkleding aan ons assortiment toevoegen.

Overalls

Ook bij de overalls geldt dat de ene overall de andere niet is. Dat geldt qua kwaliteit, maar ook qua model. Zo zijn er de Amerikaanse overalls. Deze hebben geen mouwen maar bretels die over de schouders lopen. Ook zijn er de bodybroeken. Deze hebben ook geen mouwen, maar wel een dicht rugpand, veelal elastisch, en bredere schouderbanden. Natuurlijk hebben we ook nog de gewone overall met mouwen. Overalls beschermen een groot deel van uw lichaam en zijn gemakkelijk aan en uit te trekken. Voor het werk in de fabriek, op het land of in de tuin; een overall komt altijd van pas.

Werksokken

Werksokken zijn misschien het meest onderschatte onderdeel van werkkleding. Maar vergeet niet dat uw voeten heel wat kilo's verplaatsen gedurende een dag. Het is dan wel zo prettig als diezelfde voeten goed verzorgd worden. Goede voetverzorging is een combinatie van de juiste werkschoenen, de juiste inlegzolen én de juiste werksokken. De verkeerde sokken kunnen blaren veroorzaken en vermoeide voeten. Zelfs schimmelinfecties kunnen hun oorzaak hebben bij het dragen van verkeerde sokken. Uw voeten hebben een goede bloedsomloop nodig en een prettig klimaat waarbij vocht wordt afgevoerd. tevens wilt u niet op een naad lopen en daar waar uw voeten het het zwaarst te verduren hebben, kunnen ze wel wat extra comfort gebruiken. Daarom zijn goede werksokken belangrijk.

Bij Bowork hebben we verschillende soorten sokken. Thermosokken, dikke sokken, ademende sokken, vocht afvoerende sokken of een combinatie. Wees verstandig en zorg voor de juiste voetverzorging.

Bowork werkkleding | Ruime keuze en scherpe prijzen

Een van de USP's (unique selling points) van Bowork is dat het een one-stop-shop is voor werkend Nederland. U kunt bij ons alles kopen op het gebied van persoonlijke beschermingsmiddelen. Van schoenen, tot gehoorbescherming en van werkhandschoenen tot veiligheidsbrillen. Ook op het gebied van werkkleding hebben we een ruime keuze is kan iedere beroepsgroep een beroep doen op ons assortiment. Van timmerman tot kok en van visboer tot schilder, voor iedereen hebben we geschikte kleding. Dat combineren we ook nog eens met zeer scherpe prijzen. Zo ziet u maar, Bowork is altijd een veilige keuze.

Zoekt u uw werkkleding liever met behulp van onze zoekfilters? Klik dan hier.

Zoekt u uw werkkleding liever op merk? Klik dan hier.