Hulp nodig of meer informatie? Bel 033 - 298 59 34

Werkkleding M-Wear

M-Wear Werkkleding en Bedrijfskleding

M-Wear is het bewijs kan kwaliteit niet duur hoeft te zijn. Deze fabrikant produceert een zeer uiteenlopend assortiment werkkling, waaronder regenkleding en veiligheidskleding en dat tegen zeer scherpe prijzen. Binnen het assortiment van Bowork is M-Wear groeiende. Telkens weer weten ze mooie, functionele producten te maken die betaalbaar zijn. Alle producten van deze producent voldoen aan de eigen die daaraan gesteld worden. Veiligheid, comfort en betaalbaarheid gaan hand in hand bij M-Wear. Uiteraard doet Bowork hier nog een schepje bovenop door u scherpe staffelprijzen te bieden als u aantallen inkoopt. 

M-Wear Worker

Binnen onze M-Wear collectie hebben een mooie worker van M-Wear die in vier verschillende kleuren beschikbaar is. Deze werkbroek onderscheidt zich door zijn relatief smalle pijpen, de extra holsterzakken en de scherpe prijs en dit alles in combinatie met een zeer goede kwaliteit.

M-Wear veiligheidskleding

Een belangrijk onderdeel van de M-Wear collectie is de veiligheidskleding. Deze reflectiekleding heeft verschillende modellen waaronder modellen die aan de RWS normering voldoen. Dit is een richtlijn speciaal opgesteld voor werkzaamheden in beheer of opdracht van Rijkswaterstaat. De kleding is multifunctioneel en in vele gevallen kunnen de mouwen, kraag en voering ook nog worden afgerist. 

In het assortiment reflectiekleding hebben we zowel waterafstotende als waterdichte werkjassen. Ook de 3-in-1 werkjassen mogen niet ontbreken.

 

Lees meer
Sorteer producten op:
Toon per pagina

11 artikel(en)