Hulp nodig of meer informatie? Bel 033 - 298 59 34

Werkkleding M-Wear

Werkkleding en bedrijfskleding

M-Wear is het bewijs dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn. Deze fabrikant produceert een zeer uiteenlopend assortiment werkkleding, waaronder ook regenkleding en veiligheidskleding. Ze doen dit tegen zeer scherpe prijzen. M-Wear is een groeiend en bekend merk binnen het assortiment van Bowork. De betaalbare en functionele producten zijn zeer in trek en voldoen aan de gestelde eisen. Veiligheid, comfort en betaalbaarheid gaan hand in hand bij M-Wear. Bij Bowork profiteert u daarbij van extra service en in de winkel ook ruime gelegenheid om de kleding te passen.

Goedkope werkbroeken | Goede kwaliteit

Binnen onze M-Wear collectie hebben we een mooie Worker die in 4 verschillende kleuren beschikbaar is. Deze werkbroek, de M-Wear Eduard, onderscheidt zich door zijn relatief smalle pijpen, de extra holsterzakken en de scherpe prijs. En dit alles in combinatie met een zeer goede kwaliteit.

Signaalkleding en veiligheidskleding

Een belangrijk onderdeel van de M-Wear collectie is de veiligheidskleding. Deze reflectiekleding heeft verschillende RWS-genormeerde modellen. Dit is een richtlijn die speciaal is opgesteld voor werkzaamheden in beheer of in opdracht van Rijkswaterstaat. Alle modellen voldoen aan de EN ISO20471 norm voor verhoogde zichtbaarheid en diverse modellen zijn tevens waterdicht met een EN343 norm, zodat ze ook als regenkleding inzetbaar zijn. De kleding is multifunctioneel en in vele gevallen kunnen de mouwen, kraag en voering ook worden afgeritst, wat ook het geval is bij de 3-in-1 werkjassen. De gebruikte stoffen zijn antibacterieel en enzymenvrij.

Regenkleding | Regenbroek | Regenjas

Los van de veiligheidskleding biedt M-Wear ook speciale regenkleding. Deze collectie bestaat uit een regenjas, een regenbroek, een regenoverall en een Amerikaanse regenoverall. Alle 4 in de kleur navyblauw. Deze EN343 genormeerde regenkleding heeft een 100% polyester drager met een PU-coating. Ideale regenkleding voor gebruik in de meest uiteenlopende en vochtige omstandigheden.

Lees meer
Sorteer producten op:
Toon per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 33 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3