Hulp nodig of meer informatie? Bel 033 - 298 59 34

Diadora werkkleding met GEOX

Bij Bowork treft u ook werkkleding van het bekende Italiaanse sportmerk Diadora. Het in 1948 opgerichte bedrijf is in 2009 overgenomen door GEOX. Dit is de patenthouder en ontwikkelaar van de GEOX zool, een techniek voor uitstekende ademing. Deze techniek wordt nu ook toegepast in de werkkleding van Diadora. Zo bent u gewaarborgd van goed ademende werkkleding waarbij transpiratievocht goed zijn weg naar buiten kan vinden terwijl water niet naar binnen kan. 

De werkkleding van Diadora met GEOX is daardoor ideaal voor werk in kou en in vochtige omstandigheden. De werkkleding kenmerkt zich verder door een hoge mate van sportiviteit, waarin het sportieve karakter van Diadora ook in terugkomt. Het Italiaanse merk is groot geworden in de sportwereld, met name in de jaren 80. Deze ervaring neemt men mee in hun veiligheidsassortiment waaronder ook werkschoenen en veiligheidsschoenen maar ook werkkleding. Hun kleding is vaak comfortabel, flexibel en ideaal om een dag lang in te bewegen en in te werken.

Diadora bij Bowork

Bij Bowork kunt u de werkkleding van Diadora eenvoudig online bestellen. Maar u bent ook van harte welkom in onze werkkledingwinkel waar wij ook vele andere werkkleding hebben en u in alle rust kunt passen. We hebben ruime pasgelegenheid en een grote tafel waar u uw eigen sets kunt maken. De koffie staat klaar en indien u graag advies wil staan onze specialisten voor u klaar. 

Sorteer producten op:
Toon per pagina

1 artikel(en)