Hulp nodig of meer informatie? Bel 033 - 298 59 34

CAT Werkkleding

Werkbroeken Caterpillar

Cat is een bekend merk waaronder verschillende producten worden gemaakt. Cat is wellicht het meest bekend van de graafmachines. Maar Cat maakt ook werkbroeken en werksokken. Net als de graafmachines zijn de Cat werkbroeken geschikt voor het zware werk. 

Werksokken Cat

De werkkleding van Cat is nog wat onbekend, als zal daar snel verandering in komen. De Cat Werksokken daarentegen zijn erg bekend en gewild. Deze stevige werksokken zitten heerlijk om uw voeten en beschermen uw voeten en voeren het vocht af. Cat heeft verschillende werksokken op de markt gebracht waaronder ook Thermosokken. Deze zitten heerlijk warm en zorgen voor een prettig klimaat in uw werkschoenen. 

De Cat Wor sokken zijn gemaakt voor de harde werkers die werkschoenen dragen. De Cat Executive sokken zijn sokken met een andere samenstelling dan de work sokken en zijn bedoeld voor professionals die wat meer zitten. De Cat Classical sokken zijn bedoeld voor onder een pak of uniform. De Cat Thermosokken zijn er om uw voeten warm te houden. 

 

 

Lees meer
Sorteer producten op:
Toon per pagina

4 artikel(en)