Hulp nodig of meer informatie? Bel 033 - 298 59 34

Werkkleding en bedrijfskleding Bowork

Voordelige werkkleding | Bowork

Als werkkledingspecialist willen we alle segmenten van de markt bedienen. Hierdoor zijn ertoe gekomen om ook onder het eigen Bowork Label werkkleding te gaan verkopen. Kwaliteit hoeft niet altijd duur te zijn. Onder de naam Bowork verkopen we kwalitatief hoogwaardige producten tegen lage prijzen. De kleding ziet er misschien niet altijd even spectaculair uit, maar het doet precies wat het moet doen en dat tegen de scherpste prijzen. Voordelige werkkleding van hoge kwaliteit, wie wil dat nou niet?

Voordelige overalls | Bowork

In onze eigen lijn hebben we een aantal overalls opgenomen. Overalls met mouwen, Amerikaanse overalls en bodybroeken. Deze voordelige overalls zijn van goede kwaliteit hebben een goed doekgewicht en zijn zeer scherp geprijsd.

Voordelige werkbroeken | Bowork

Naast overalls hebben we ook voordelige werkbroeken onder eigen label. deze zijn allemaal afgewerkt met cordura kniezakken en beschikbaar in verschillende kleuren. Deze broeken hebben inmiddels bewezen van goede kwaliteit te zijn. Menig klant die deze voordelige werkbroeken heeft geprobeerd komt terug om er meer te halen. 

Bowork werkkleding en bedrijfskleding

Naast de werkkleding en bedrijfskleding onder eigen label hebben we uiteraard ook kleding van andere merken. Voor alle merken die we hier aanbieden, inclusief het Bowork merk geldt dat het producten zijn die uitvoerig getest zijn en voldoen aan alle Europese eisen. Kwaliteit staat bij ons voorop. 

Lees meer
Sorteer producten op:
Toon per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 26 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3