0 0
Hulp nodig? Bel mij terug
9,2
Reviews
Plan route

Titel

TEKST


et op winstgevendheid, maar op klanttevredenheid. Bowork is opgericht in 1990 door Dhr. Bos. Sindsdien zijn we gevestigd te Bunschoten-Spakenburg. Midden in het land, vlakbij de rijksweg A1 ter hoogte van Amersfoort.

SERVICE

Pas- & meetservice

Bij Boworknemen wij comfort en pasvorm heel serieus. Daarom hebben we een mobiele passervice met adviseurs die schoenen aanmeten en je adviseren. Samen vinden we altijd de schoenen die het beste passen bij je persoonlijke voorkeuren en je beroep. We meten eerst de lengte en de breedte van je voeten. Daarna onderzoeken we de vorm van je voet en meten we de hoogte van je wreef. We geven je een paar schoenen om te passen. Kunnen je voeten vrij bewegen? Is er genoeg ruimte voor je tenen? Zit de schoen niet te los? De schoen moet de natuurlijke vorm van je voetholte volgen en comfortabel zitten rond je hiel, zonder te veel ruimte.

Producttest van de maand: Vuurvaste handschoenen

Altijd een veilige keuze!

ln ruim 25 jaar zijn wij totaalleverancier voor zowel bedrijfsleven als particulier op het gebied van persoonlijke beschermingsmiddelen. Door onze persoonlijke aanpak zijn er geen onmogelijkheden en denken we altijd met onze klanten mee. U bent welkom in de winkel of in onze 24/7 webshop.

lees meer

Bowork's visie op design

Bron van creatieve inspiratie en productontwikkeling

HYDRO CONTROL

Technologie

Elke Emma schoen en laars is ontworpen om je voeten droog, comfortabel en veilig te houden. Dit is onze basisfilosofie bij alles wat we doen. Energiebesparende zolen zorgen ervoor dat je minder actie hoeft te ondernemen om dezelfde bewegingen te maken. Dit betekent dat je minder warmte in de schoen genereert, waardoor je voeten drastisch minder transpireren.

Bekijk collectie

Onze topmerken van werkschoenen

Wij hebben niet alleen een webshop maar ook een werkschoenenwinkel. U kunt bij ons dus niet alleen online bestellen, u bent ook van harte welkom in onze werkschoenenwinkel. Hier kunt u vrijblijvend veiligheidsschoenen passen en indien gewenst kunnen onze medewerkers u alles vertellen over werkschoenen.

Extra Block

WATERDICHT

Dynamic control

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak sinds de 16e eeuw, toen een onbekende drukker een zethaak met letters nam en ze door elkaar husselde om een font-catalogus te maken.

ONTDEK BOWORK

Neem contact op met Bowork uit Bunschoten Spakenburg

Stuur ons een bericht of bezoek onze winkel

 • Bel ons op

  (033) - 298 59 34

 • Whatsapp ons

  +31 619485476
 • Het Steenland 3

  3751 LA Bunschoten

  Utrecht

 • Openingstijden

  Maandag 09:00 tot 17:30 uur

  Dinsdag 09:00 tot 17:30 uur

  Woensdag 09:00 tot 17:30 uur

  Donderdag 09:00 tot 17:30 uur

  Vrijdag 09:00 tot 17:30 uur

  Zaterdag 09:00 tot 13:00 uur

  Zondag Gesloten

  In de maanden juli en augustus zijn wij op zaterdag gesloten

Contact

Het pand op Het Steenland 3 is het kloppende hart van onze onderneming. Naast de winkel en het magazijn zijn hier ook het kantoor en de afdeling customer support gevestigd. Op ons parkeerterrein, waar u gratis kunt parkeren, staat ook onze mobiele showroom als we niet op pad zijn. In onze winkel kunt u op uw gemak rondkijken en passen. Uiteraard staat ons team klaar om u te helpen, maar alleen als u dat wenst. U kunt bij ons ongedwongen shoppen.