Hulp nodig? Bel mij terug
9,4
Reviews
Plan route

Wij zijn Bowork Safety Shoes & Workwear

Bowork | De ondernemers

Bowork is een familiebedrijf, opgericht door Lubbert Bos in 1990. Het bedrijf wordt inmiddels gerund door eigenaar en ondernemer Pieter Vermeer, de schoonzoon van Lub, en zijn vrouw Marianca, één van de vier dochters van Lub.

Lubbert, zoals hij voluit heet, heeft altijd al affiniteit met handel gehad. Al vele jaren voordat hij begon met Bowork was hij al bezig met het venten langs de deuren en verschillende markthandels. Na enige jaren kocht hij zijn eerste winkelpand en begon een dumphandel. Langzaam maar zeker is dat uitgegroeid tot wat nu Bowork is. Na vele jaren hard werken kwam het besef dat er op termijn meer tijd vrij gemaakt moest worden voor andere zaken dan Bowork. Daarom trok hij aan de bel bij zijn schoonzoon of hij en zijn vrouw (die reeds in de zaak werkte) op termijn de zaak wilden overnemen. U raadt het al, het antwoord was ja.

Pieter zit sinds enkele jaren in de zaak. Zijn vrouw Marianca werkt al een aantal jaren langer bij Bowork. Pieter heeft een financiële achtergrond maar heeft gedurende de jaren de kneepjes van het ondernemerschap snel onder de knie gekregen toen hij samen met Lub de kar trok. Sinds 2019 is Lub volledig uit de zaak, al komt hij nog regelmatig langs en zet hij zich in voor diverse klusjes.

Bowork | Het familiebedrijf

De vrouw van Lub, Ria Bos, is eveneens werkzaam in de zaak. Samen met dochter Marianca en een uitgebreid team van personeel vormen zij het visitekaartje van Bowork en zijn in de werkschoenenwinkel het aanspreekpunt voor de klanten. De (klein)kinderen van Lubbert en Pieter zijn nog wat jong, maar ook zij zullen vast en zeker in de toekomst veelvuldig bij Bowork te vinden zijn.Bowork | De ondernemers

Werkschoenenwinkel

Bowork heeft een breed assortiment werkschoenen en werkkleding. Het meest opvallende is echter wel het assortiment werkschoenen, veiligheidsschoenen, werklaarzen en veiligheidsklompen. Hiermee is Bowork uniek in Nederland. De keuze is groter dan bij normale schoenenwinkels. Bowork mag zich met recht een werkschoenenwinkel noemen.