0 0
Hulp nodig? Bel mij terug
9,4
Reviews
Plan route

Wij zijn Bowork Safety Shoes & Workwear

Bowork | De ondernemers

Wij, Lubbert Bos en Pieter Vermeer, zijn de ondernemers achter Bowork Safety Shoes & Workwear. Schoonvader en schoonzoon.

Lubbert heeft altijd al affiniteit met handel gehad. Al vele jaren voordat hij begon met Bowork was hij al bezig met het venten langs de deuren en verschillende markthandels. Na enige jaren kocht hij zijn eerste winkelpand en begon een dumphandel. Langzaam maar zeker is dat uitgegroeid tot wat nu Bowork is. Na vele jaren hard werken kwam het besef dat er op termijn meer tijd vrij gemaakt moet worden voor andere zaken dan Bowork. Daarom trok hij aan de bel bij zijn schoonzoon (Lubbert heeft zelf vier dochters) of hij en zijn vrouw (die reeds in de zaak werkte) op termijn de zaak wilde overnemen. U raadt het al, het antwoord was ja.

Pieter zit sinds enkele jaren in de zaak. Zijn vrouw Marianca (de 2e dochter van Lubbert), werkt al een aantal jaren langer bij Bowork. Pieter heeft een financiële achtergrond maar krijgt de kneepjes van het ondernemerschap snel onder de knie nu hij samen met Lubbert de kar trekt.

Bowork | Het Familiebedrijf

Naast Lubbert en Pieter zijn ook hun twee vrouwen, Ria Bos en Marianca Vermeer, werkzaam in de zaak. Daar waar de heren veelal op kantoor of bij klanten te vinden zijn, regelen de vrouwen samen met het personeel de winkel en de afhandeling van de webshop orders. De dames vormen het visitekaartje van Bowork en zijn in de werkschoenenwinkel het aanspreekpunt voor de klanten. Voorheen werkte de oudste dochter van Lubbert, Patricia, ook bij Bowork. Zij is inmiddels verhuisd en niet meer werkzaam bij Bowork. Lubbert's jongste dochter Sabrina is ook regelmatig in de winkel te vinden om daar waar nodig bij te springen. De (klein)kinderen van Lubbert en Pieter zijn nog wat jong, maar ook zij zullen vast en zeker in de toekomst veelvuldig bij Bowork te vinden zijn.

Werkschoenenwinkel

Bowork heeft een breed assortiment werkschoenen en werkkleding. Het meest opvallende is echter wel het assortiment werkschoenen, veiligheidsschoenen, werklaarzen en veiligheidsklompen. Hiermee is Bowork uniek in Nederland. De keuze is groter dan bij normale schoenenwinkels. Bowork mag zich met recht een werkschoenenwinkel noemen.