Hulp nodig of meer informatie? Bel 033 - 298 59 34

Over Bowork

Wij zijn Bowork Safety Shoes & Workwear. Een echt familiebedrijf waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Wij zijn trots op onze klanten en vinden het belangrijk dat zij tevreden zijn. Bij ons bestaan daarom geen onmogelijkheden. Wij sturen niet op winstgevendheid, maar op klanttevredenheid. Bowork is opgericht in 1990 door Dhr. Bos. Sindsdien zijn we gevestigd te Bunschoten-Spakenburg. Midden in het land, op nog geen tien minuten rijden van de rijksweg A1 ter hoogte van Amersfoort.

De PPK filosofie van Bowork

Bowork staat voor een persoonlijke, professionele en klantvriendelijke benadering.

Persoonlijk omdat we naast onze klanten willen staan. Juist doordat wij een familiebedrijf zijn, hebben wij korte lijntjes en kunnen we snel handelen. Bij ons geen lange wachttijden als u ons belt of mailt en geen standaard reacties. Bij ons is iedere klant belangrijk en voor iedere klant leveren wij maatwerk. Door onze omvang is geen enkele klant te groot, maar ook geen enkele klant te klein.

Professioneel omdat we enkel kwaliteit willen leveren. Wij breiden ons assortiment niet uit als we niet zeker weten dat de nieuwe producten aan alle kwaliteitseisen voldoen. Ook de producten die we onder eigen label verkopen zijn door uitvoerige keuringen en testen heen gegaan. Professioneel ook om dat wij u willen ontzorgen. Onze meerwaarde zit niet alleen in het assortiment en de prijzen, maar ook in het meedenken met de klanten. Enkele voorbeelden hiervan zijn het Bowork Stappenplan voor werkkleding, de klantspecifieke webportal die we aanbieden zodat u het hele PBM gebeuren kunt outsourcen naar ons en de mobiele paswagen waarmee we passessies op locatie verzorgen.

Klantvriendelijk omdat u als klant de reden bent dat wij als onderneming bestaansrecht hebben. Klantvriendelijk ook omdat we oplossingsgericht met u willen samenwerken en meedenken. Klantvriendelijk omdat u voor ons belangrijk bent!

Werkschoenenwinkel Bowork

Bowork Winkel

Het pand aan de Zuidwenk 78k is het kloppende hart van onze onderneming. Naast de winkel en het magazijn zijn hier ook het kantoor en de afdeling customer support gevestigd. Op ons parkeerterrein, waar u gratis kunt parkeren, staat ook onze mobiele showroom als we niet op pad zijn. In onze winkel kunt u op uw gemak rondkijken en passen. Uiteraard staat ons team klaar om u te helpen, maar alleen als u dat wenst. U kunt bij ons ongedwongen shoppen.  

Bowork Contactgegevens:

Naam Bowork Safety Shoes & Workwear
Adres Zuidwenk 78k
PC + Plaats 3751 CG Bunschoten
Telefoon 033-2985934
Fax 033-2987215
Mail sales@bowork.nl
WhatsApp 06-19485476
KvK 31029322
IBAN NL34RABO0114411816
BIC RABONL2U