0 0
Hulp nodig? Bel mij terug
9,8
Reviews
Plan route
Categorieën wandelschoenen

Wandelschoenen lichtgewicht | waterdicht

De wandelschoenen bij Bowork zijn verkrijgbaar in zowel speciale heren-als damesmodellen. Zo heeft u altijd keuze. Deze modellen zijn onderverdeeld in de merken Grisport en Gevavi. Ze variëren in gewicht en waterdichtheid. De wandelschoenen zijn bij uitstek geschikt voor lange en serieuze wandeltochten over vlak en licht glooiend terrein, zoals een heuvellandschap. De meeste modellen hebben de A-classificatie. Wandelschoenen zijn lichter dan werkschoenen, omdat ze onbeveiligd zijn. Daarbij is het ook wenselijk om lichtgewicht schoenen te dragen bij lange wandeltochten. Dit verhoogt het loopcomfort en maakt uw voeten minder snel moe. Ook zijn diverse modellen waterdicht. Hierdoor wordt transpiratievocht wel vaak afgevoerd, maar kan water de voeten niet bereiken. Ideaal als het regent of de omgeving nat is. U bent en blijft dan verzekerd van droge voeten.

Dames wandelschoenen

De dames wandelschoenen zijn voornamelijk verkrijgbaar in maat 36 t/m 42. Deze modellen zijn speciaal gemaakt op een damesleest en bieden goede ondersteuning en stabiliteit. Zo bent u bij elke wandeltocht verzekerd van goede grip en hoog loopcomfort. Met deze wandelschoenen beleeft u vele uren wandelplezier. De pasvorm van deze outdoorschoenen zijn volledig gericht op damesvoeten. Daarbij variëren ze qua uiterlijk met trendy kleurstellingen en designs.

Heren wandelschoenen

De heren wandelschoenen zijn gemaakt op een herenleest. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en ontwerpen. De maatboog loopt verder door naar grotere maten. Met deze comfortabele wandelschoenen kunt u veel soorten terrein aan, of het nou een 4daagse is of een lange wandeltocht door de bossen. Zo maakt u bij Bowork altijd een veilige keuze.