0 0
Hulp nodig? Bel mij terug
9,8
Reviews
Plan route
Wandelschoenen merken

Wandelschoenen Grisport

Met wandelschoenen kunt u veel terreinsoorten aan. Ze bieden goed loopcomfort met ondersteuning voor uw voeten, zodat u vele kilometers maken kan. Bij Bowork bieden wij wandelschoenen van Grisport.

Gevavi wandelschoenen

Gevavi is een bekend Nederlands merk, van onder andere werkschoenen. De onbeveiligde wandelschoenen van Gevavi liggen qua prijs wat lager in de markt, maar bieden voor die prijs veel kwaliteit. De modellen zijn zowel hoog als laag en daarbij licht van gewicht. Tevens zijn ze voorzien van goede ondersteunende eigenschappen. Diverse modellen zijn daarbij ook volledig waterdicht, ideaal voor gebruik in vochtige en regenachtige omstandigheden. Daarbij zijn er ook speciale dames wandelschoenen. De outdoorschoenen van Gevavi zijn allemaal A-geclassificeerd, wat betekent dat ze gebruikt kunnen worden voor vlak en licht glooiend terrein.

Grisport wandelschoenen

Grisport is een gerenommeerd Italiaans merk van veiligheidsschoenen, werklaarzen en ook wandelschoenen. Daarin hebben ze een uitstekende reputatie opgebouwd zonder dat de prijs meteen torenhoog ligt. Bij Bowork hebben wij diverse heren- en damesmodellen in hoge en lage variant. De Grisport outdoorschoenen bieden uitstekend comfort en demping en zijn A of A/B-geclassificeerd. Ook zijn er modellen die waterdicht zijn, zodat een beetje regen niet meteen zorgt voor natte voeten.

Wilt u onze wandelschoenen zelf ervaren en passen? U bent dan altijd welkom in onze winkel waar u onder het genot van een kop koffie de schoenen kan proberen en kopen.

d