Hulp nodig of meer informatie? Bel 033 - 298 59 34

Wandelschoenen van Grisport

Grisport maakt robuuste en stevige wandelschoenen. De modellen die we bij Bowork verkopen vallen in de A of A/B-categorie. Ze zijn verkrijgbaar in variërende hoge en lage modellen en ook specifiek voor dames of heren met ook diverse uniseks modellen. 

Het Italiaanse Grisport is in 1977 opgericht en maakt sinds die tijd wandelschoenen. Door de opgedane kennis en kunde begon men in 2004 ook met de productie van werkschoenen, en met succes. Hierin wordt ook de technologie van de wandelschoenen toegepast met uitstekende veiligheidsschoenen tot gevolg. De wandelschoenen van Grisport staan wereldwijd goed bekend en bieden maximaal loopcomfort. Daarbij wordt gebruikgemaakt van de nieuwste materialen en wordt er veel geinnoveerd. De modellen die wij bij Bowork verkopen van Grisport zijn onderverdeeld in zowel dames- als herenmodellen met ook volledig waterdichte modellen

De Grisport fabriek maakt gebruik van zonnepanelen, liefst 30.000 m2 verspreid op het dak. Hieruit blijkt dat duurzaamheid ook hoog in het vaandel staat bij Grisport. 

Lees meer
Sorteer producten op:
Toon per pagina

11 artikel(en)