Workman

Workman

Werkkleding en bedrijfskleding van Workman

Workman een werkkleding fabrikant die zich al jaren staande weet te houden in een markt die gedomineerd wordt door grote merken. Workman wordt nog gerund als een persoonlijk familiebedrijf en dat is precies wat wij bij Bowork weten te waarderen. Korte lijntje, geen poespas en geen dure, grootschalige reclamecampagnes of sponsorships. Gewoon goede bedrijfskleding!

Workman staat achter haar dealers en doet er alles aan om de eindgebruikers te voorzien van goede kleding tegen de juiste prijzen. De passie voor kleding en de hoge service en leveringsbetrouwbaarheid zijn daar een voorbeeld van.

De collectie van Workman is zowel overzichtelijk als dusdanig breed dat nagenoeg iedere professional aangekleed kan worden door Workman. Ook bestaat er de mogelijkheid om specials te maken. Kleding in uw huisstijl met uw kleuren.

Duurzaamheid bij Workman

Workman werkt samen met stichting Trees for All om CO2 uitstoot te compenseren. Dit doen ze door bomen te planten in Kibale National Park in Oeganda. Hiermee wordt ook de biodiversiteit vergroot. Producten zoals de Power2Stretch werkbroeken worden hiermee zelfs 100% gecompenseerd qua CO2 uitstoot. Trees for All voldoet aan de strenge eisen van het CBF-keurmerk. Met deze duurzame keuze van Workman maakt ook de klant een duurzame keuze.

Workman kleding kopen bij Bowork

Bij Bowork kunt u op verschillende manier aan Workman werkkleding komen. U kunt het bestellen via onze webshop, maar u kunt ook komen passen in onze winkel. Wilt u een hele afdeling of organisatie aankleden? Dan komen wij ook graag voorrijden met onze mobiele showroom om een passessie op locatie voor u te verzorgen.

Hulp nodig? Bel mij terug
9,4
Reviews
Plan route