Walkmate

Walkmate

Walkmate werkschoenen

De werkschoenen van Walkmate onderscheiden zich door een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Het gaat om functionele werkschoenen in een hoog en laag model. Het hoge model (Amsterdam) wordt gezien als serieus alternatief voor de Grisport 803. Het lage model (Dublin) wordt gezien als serieus alternatief voor de Grisport 801.

De Walkmate veiligheidsschoenen kenmerken zicht door een geweldige prijs/kwaliteit verhouding. Geen onnodige poespas, gewoon functionele, stevige werkschoenen die doen wat ze moeten doen. Uw voeten beschermen.

Alle modellen zijn gemaakt van Buffalo wax leder en hebben een PU/PU loopzool met SRC antislip normering. Aan de binnenkant van de hiel is een hielinzet van microfiber geplaatst. Hierdoor slipt u minder snel uit de schoen, wordt de schuurweerstand verminderd en slijten de schoenen minder snel .

Ben u op zoek naar serieuze werkschoenen voor een leuke prijs? Dan maakt u met Walkmate de juiste keuze. Uiteraard verkrijgbaar bij Bowork.nl en in onze werkschoenenwinkel.

Bekijk de Walkmate collectie

Hulp nodig? Bel mij terug
9,6
Reviews
Plan route
Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, zelfde dag verstuurd Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, zelfde dag verstuurd
Bezoek onze winkel Bezoek onze winkel
Hulp nodig of meer informatie? Hulp nodig of meer informatie? Bel 033 - 298 59 34