Vikan

Vikan schoonmaakartikelen

Vikan is een wereldwijde speler en leverancier van hygiënische schoonmaakartikelen voor de voedsel- en drankenindustrie en andere sectoren waar hygiëne van groot belang is. Het hoofdkantoor bevindt zich in Denemarken met verkoop in meer dan 90 landen. Vikan staat bekend om hun professionele artikelen, hoge mate van advies, functioneel ontwerp, uitstekende kwalititeit en een visie die gericht is op pioneren.

Vikan is opgericht in 1898 door A.P. Pedersen. In de jaren die volgden groeide Vikan uit tot het bedrijf van vandaag de dag. Daarbij heeft de focus altijd gelegen op hygiënische schoonmaak.

Vikan en kwaliteit | Vikan dealer

Kwaliteit staat bij Vikan hoog in het vaandel. Maar Vikan beseft dat kwaliteit niet vanzelf komt. Het sterke imago van Vikan is door de jaren heen opgebouwd. De focus op kwaliteit is door het gehele bedrijf geïntegreerd. Vikan begint altijd bij de consument, zij die de producten gebruiken en er van afhankelijk zijn. Dat is de eerste bouwsteen voor een goed en kwalitatief product. Bowork is Vikan dealer en kan op het gebied van hygiënische schoonmaakartikelen veel voor u betekenen.

Bekijk de Vikan collectie

Vikan Hygiëne

Vikan heeft een Hygiëne Assortiment met speciale kleurcode. Dit assortiment is gericht op hygiëne en voedselveiligheid.

Vikan Transport

Het Transport Assortiment van Vikan omhelst meer dan 70 professionele schoonmaakartikelen die helpen om zowel interieur als exterieur van elk voertuig effectief en efficiënt schoon te maken en schoon te houden.

Hulp nodig? Bel mij terug
9,4
Reviews
Plan route
Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, zelfde dag verstuurd Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, zelfde dag verstuurd
Bezoek onze winkel Bezoek onze winkel
Hulp nodig of meer informatie? Hulp nodig of meer informatie? Bel 033 - 298 59 34