Hulp nodig of meer informatie? Bel 033 - 298 59 34

Too'l

Too'l safety Sneakers

Too'l is een Nederlands merk werkschoenen. De schoenen zelf worden gefabriceerd in Portugal, maar de merkhouder is Nederlands. De Too'l veiligheidsschoenen zijn schoenen die de grens vervagen tussen gewone sneakers en veiligheidssneakers.

De safety sneakers van Too'l bieden bescherming rondom de voeten. Deze schoenen hebben de S3 normering en bieden daarmee optimale veiligheid. Deze veiligheid zit echter wel in een sportief jas. De Too'l schoenen kunnen gezien hun uiterlijk ook prima in privé worden gedragen. Door hun vrolijke uitstraling en vormgeving lijken dit op geen enkele wijze werkschoenen. Met deze schoenen kunt u 24/7 voor de dag komen.

De huidige collectie van Too'l bestaat uit zes modellen; Water, Fire, Sun, Rain, Breeze, Storm en Cloud. Deze laatste variant is een werkschoen met ESD normering.

De voering van deze schoenen is van Cambrelle. Deze stof zorgt ervoor dat vocht optimaal wordt afgevoerd. De Zolen zijn gemaakt van PU en TPU. De PU zorgt voor de schokdemping en de TPU zorgt voor grip. Door deze samenstelling lopen de schoenen geweldig.

De veiligheidszolen zijn gemaakt van kevlar. Hierdoor blijven de schoenen flexibel en kunt u makkelijk door de knieën gaan. De veiligheidsneuzen zijn van aluminium. Deze zorgen voor optimale veiligheid zonder dat de neuzen heel breed hoeven te zijn.

Lees meer