Hulp nodig of meer informatie? Bel 033 - 298 59 34

Strovels Klompen

Strovels kwaliteitsklompen

Strovels kent haar oorsprong in het zuidwesten van Zweden. In het boerendorp "Strovelstorp" zijn de Strovels klompen ontstaan. Destijds ontwikkeld voor de eigen bewoners die de klompen gebruikte voor het werk op het land of in de stallen. Door de jaren heen zijn de klompen verder doorontwikkeld en heeft dit merk zich ontwikkeld tot een serieuze speler in de Scandinavische en Europese klompenmarkt.

Klompen van Strovels bij Bowork

De Strovels klompen worden geproduceerd in Zweden. Dit Zweedse merk maakt al vele jaren klompen en heeft een enorme naam opgebouwd in de markt. Inmiddels heeft Strovels een Nederlandse eigenaar die het merk en de klompen verder geperfectioneerd heeft. In de nieuwe strovels collectie worden de Zweedse kwaliteitsmaterialen gecombineerd met de in Nederland gewenste pasvorm en loopcomfort.

De slogan van Strovels is "De Kracht van gemak". Strovels biedt met haar collectie hele handige en makkelijke klompen. De modellen die wij voeren hebben geen veiligheidsneus en zijn onbeveiligd.

Bij Bowork hebben we de volgende modellen in ons assortiment

 • Strovels 303
  • Dit model is een onbeveiligde klomp met een lederen kap die vastgeniet zit aan een PU-Loopzool. Deze klomp heeft een open hiel en een houten voetbed en is verkrijgbaar in de kleuren zwart, bruin en wit.
 • Strovels 304
  • Dit model is een onbeveiligde klomp met een lederen kap die vastgeniet zit aan een PU-Loopzool. Dit model heeft een gesloten hiel, een houten voetbed en is beschikbaar in de kleuren zwart, bruin en wit.
 • Strovels 923
  • Dit model is een onbeveiligde klomp met een lederen kap die vastgelijmd zit aan een PU-Loopzool. Dit model heeft een open hiel en een flexibele zool en voetbed. De Strovels 923 is beschikbaar in de kleuren zwart en wit.
 • Strovels 933
  • Dit model is een onbeveiligde klomp met een lederen kap die vastgelijmd zit aan een PU-Loopzool. Dit model heeft een gesloten hiel en een flexibele zool en voetbed. De strovels 933 is beschikbaar in de kleur zwart. 
Lees meer
Sorteer producten op:
Toon per pagina

6 artikel(en)