Steel Blue

Steel Blue

Werkschoenen Steel Blue met 100% comfort

Het Australische Steel Blue is in 1995 opgericht. Hun doel was en is om werknemers wereldwijd te voorzien van de meest comfortabele werkschoenen. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot de grootste fabrikant van veiligheidsschoenen in Australië en lopen er dagelijks meer dan 1 miljoen mensen op Steel Blue werkschoenen. Omdat ze pal achter hun comfortclaim staan bieden ze een 30-dagen-niet-goed-geld-terug-comfortgarantie voor elk model Steel Blue werkschoen. Een ongekende service. De werkschoenen van Steel Blue staan dan ook bekend als erg sterke en uiterst comfortabele werkschoenen waarbij Steel Blue zelf de vergelijking trekt met hoogwaardige sportschoenen als het gaat om kwaliteit en comfort. Dit comfort wordt onder andere geboden door de unieke zoolconstructie waarmee de schoenen zijn opgebouwd.

Veiligheidsschoenen met Tri-Sole Comfort Technology

De Steel Blue veiligheidsschoenen maken allemaal gebruik van de Tri-Sole Comfort Technology, ontwikkeld door Steel Blue. Deze Steel Blue Tri-Sole technologie zit verweven in de zoolconstructie en geeft de gebruiker uitstekende schokdemping en energieabsorptie door onder andere te werken met PORON Permafresh inzetten en een cambreur voor extra stabiliteit. De Steel Blue werkschoenen hebben daarbij afwisselend een TPU loopzool of een nitrilrubberen zool met maximale grip met SRC norm.

De Steel Blue veiligheidsschoenen zijn opgebouwd in halfhoge en hoge modellen en damesmodellen. Steel Blue heeft distributiecentra in Australië, Nieuw-Zeeland en ook in Nederland. Daardoor kan de Europese markt ook goed beleverd worden. Bowork is één van de Steel Blue dealers en bij ons kunt u terecht voor onze collectie Steel Blue werkschoenen. In onze ruime winkel kunt u naar hartelust de werkschoenen van Steel Blue passen. Benieuwd naar onze collectie Steel Blue veiligheidsschoenen?

Bekijk de Steel Blue werkschoenen

Werkschoenen Steel Blue Parkes ZIP

Deze robuuste werkschoenen hebben een stevige overneus en bieden geweldig loopcomfort met Steel Blue's kwaliteitsgarantie. Ervaar het zelf, pas ze gerust in onze werkschoenenwinkel.

Hulp nodig? Bel mij terug
9,4
Reviews
Plan route
Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, zelfde dag verstuurd Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, zelfde dag verstuurd
Bezoek onze winkel Bezoek onze winkel
Hulp nodig of meer informatie? Hulp nodig of meer informatie? Bel 033 - 298 59 34