Sixton

Sixton

Sixton is een Italiaanse fabrikant die al meer dan 25 veiligheidsschoenen en -laarzen op de markt brengt. Deze fabrikant combineert veiligheid met loopcomfort en stijl. De Sixton werkschoenen hebben die typische Italiaanse, afgewerkte stijl waaraan u kunt zien dat de schoenen met zorg gefabriceerd zijn. Tijdens het ontwikkelingsproces wordt er gedegen orthopedisch onderzoek gedaan om het hoge loopcomfort te kunnen garanderen.

Naast het verzorgde en sportieve uiterlijk kenmerken de Sixton werkschoenen en veiligheidsschoen zich door hun lage gewicht, flexibiliteit, schokabsorptie, grip en loopcomfort. Werkschoenen van Sixton verkopen zichzelf wanneer u ze aantrekt. Sixton heeft de volgende lijnen in haar assortiment:

Sixton werklaarzen en veiligheidslaarzen

Naast werkschoenen maakt Sixton ook werklaarzen en veiligheidslaarzen. Ook deze zijn licht van gewicht en flexibel. Met deze laarzen heeft Sixton het verschil tussen het loopcomfort van schoenen en laarzen teruggebracht naar nagenoeg nul. Alle Sixton werklaarzen lopen geweldig en zijn flexibel en licht en zorgen ervoor dat u benen en voeten minder snel vermoeid raken.

Sixton heeft de volgende lijnen in haar assortiment:

Werkschoenen Sixton Labrador S3

De Sixton Labrador en licht en flexibel, al lijkt dat anders. Maar schijn bedriegt. Daarbij profiteert de schoen van een stevige overneus en perfecte beveiliging. Een ideale werkschoen!

Hulp nodig? Bel mij terug
9,6
Reviews
Plan route
Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, zelfde dag verstuurd Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, zelfde dag verstuurd
Bezoek onze winkel Bezoek onze winkel
Hulp nodig of meer informatie? Hulp nodig of meer informatie? Bel 033 - 298 59 34