Hulp nodig of meer informatie? Bel 033 - 298 59 34

Sixton

Sixton werkschoenen en veiligheidsschoenen

Sixton is een Italiaanse fabrikant die al meer dan 25 veiligheidsschoenen en -laarzen op de markt brengt. Deze fabrikant combineert veiligheid met loopcomfort en stijl. De Sixton werkschoenen hebben die typische Italiaanse, afgewerkte stijl waaraan u kunt zien dat de schoenen met zorg gefabriceerd zijn. Tijdens het ontwikkelingsproces wordt er gedegen orthopedisch onderzoek gedaan om het hoge loopcomfort te kunnen garanderen.

Naast het verzorgde en sportieve uiterlijk kenmerken de Sixton werkschoenen en veiligheidsschoen zich door hun lage gewicht, flexibiliteit, schokabsorptie, grip en loopcomfort. Werkschoenen van Sixton verkopen zichzelf wanneer u ze aantrekt.

Sixton heeft de volgende lijnen in haar assortiment:

 • Atlantida
  • De werkschoenen in deze lijn zijn uiterst robuust en slijtvast. De schoenen voldoen in ruime mate aan de veiligheids- en kwaliteitseisen en zijn erg functioneel. Ze kunnen worden ingezet voor het zware werk. In alle sectoren waar slijtvaste, functionele schoenen vereist zijn, is de Atlantida lijn op haar plaats. De meest verkochte veiligheidsschoen uit deze lijn is de Sixton Weld. Een prachtige schoen met overneus en flap over de veters heen. Te gebruiken als lasschoen, maar ook voor andere toepassingen.
 • Endurance
  • Deze lijn bevat Robuuste, flexibele en lichtgewicht werkschoenen. Deze schoenen zijn net iets lichter en soepeler dan de Atlantida lijn en lopen geweldig. Nog steeds gaat het om functionele veiligheidsschoenen met een overneus. De meest bekende modellen zijn de Sixton Corvara, gemaakt van glad leder en de Sixton Adamello. Stevige schoenen die licht van gewicht zijn en tegen een stootje kunnen.
 • Urban
  • De Urban schoenen geven u als gebruiker het maximale comfort. Alle modellen uit deze lijn zijn zeer flexibel, licht van gewicht en duurzaam. Deze werkschoenen zijn gemaakt om veel op te staan en te lopen zonder dat uw benen en voeten vermoeid raken. Over het algemeen gaat het om schoenen die geen overneus hebben.  De modellen Sixton Lugano (instapper), Sixton Cantu (hoog met veters) en de Sixton Capri (laag met veters) zijn populaire modellen. Maar vergeet ook de metaalvrij Sixton Vigor niet. Stuk voor stuk schoenen die u een ongeëvenaard loopcomfort geven.
 • Ritmo
  • De Ritmo modellen zijn een perfecte combinatie van comfort en stijl. Alle modellen hebben een aluminium veiligheidsneus en de extra Sixton design uitstraling. Comfortabel en licht van gewicht. Dit zijn mooie schoenen, die niet geschikt zijn voor zware (bouw) werkzaamheden maar uitstekend dienst doen als veiligheidsschoeisel en fraai uit moet zien en u toch een maximale veiligheid moeten bieden. De Bekendste modellen zijn de Pasitos en de Zumba.
 • Touring
  • Bij deze lijn ligt de nadruk op flexibiliteit, comfort, lichtgewicht en de meeste modellen hebben het ESD keurmerk en zijn metaalvrij. Uitstekende veiligheidsschoenen als u veel moet staan en lopen. De koploper van deze groep is de Sixton Nisida. Een onwijs mooi vormgegeven werkschoen die u zowel onder een jeans als uniform kunt dragen.
 • Horizon
  • Deze veelzijdige basislijn van Sixton zijn klassieke veiligheidsschoenen met stalen neus en stalen zool. Alle schoenen voldoen aan de strengste eisen. Het uiterlijk is wat basic, maar de functionaliteit is even goed als de andere lijnen. De Sixton Antares is een prachtig voorbeeld uit deze lijn. Een Prima werkschoen met overneus en lederen binnenvoering.
 • Crystal
  • De Crystal lijn bestaat uit S2 veiligheidsschoenen die bedoeld zijn om naast een optimaal comfort ook een optimale hygiëne te bieden. De Crystel lijn wordt met name ingezet in de voedselverwerkende industrie. De Sixton Venezia (lage instapper) is een populair voorbeeld uit deze zijn. De schoenen zijn van microfiber en zijn ani-bacterieel en makkelijk te reinigingen.

Sixton werklaarzen en veiligheidslaarzen

Naast werkschoenen maakt Sixton ook werklaarzen en veiligheidslaarzen. Ook deze zijn licht van gewicht en flexibel. Met deze laarzen heeft Sixton het verschil tussen het loopcomfort van schoenen en laarzen teruggebracht naar nagenoeg nul. Alle Sixton werklaarzen lopen geweldig en zijn flexibel en licht en zorgen ervoor dat u benen en voeten minder snel vermoeid raken.

Sixton heeft de volgende lijnen in haar assortiment:

 • Rigger Boots
  • Deze werklaarzen hebben een excellente pasvorm en een geweldig loopcomfort. De Rigger lijn bestaat uit verschillende uitvoeringen van de Sixton Montana. Zo zijn er Laarzen met bontvoering of thinsulate voering, waterdichte en waterafstotende werklaarzen en combinaties hiervan. Ook zijn de Montana's in verschillende kleuren verkrijgbaar. Alle modellen van de Sixton Montana zijn metaalvrij.
 • Ranger boots
  • De Ranger zijn, zijn halfhoge werklaarzen gebaseerd op de leest van de Montana. Deze modellen zijn er met en zonder rits, met en zonder bont en er zijn metaalvrije modellen. Met de Ranger lijn heeft Sixton een nieuwe markt weten aan te boren. Ook deze halfhoge veiligheidslaarzen zijn het hele jaar te dragen.
Lees meer
Sorteer producten op:
Toon per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 64 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5