Sika Klompen

Sika klompen

Klompen Sika

Sika is een heel bekend merk in de klompenwereld. Sinds jaar en dag fabriceert dit Deense merk klompen voor de Nederlandse markt. Of het nu gaat om klompen met of zonder stalen neus, Sika is de marktleider in Nederland. Nederland is dan ook een belangrijke afzetmarkt van Sika.

Om zo'n groot marktaandeel in Nederland op te kunnen bouwen moet je als merk wel iets te bieden hebben en dat heeft Sika. Meer dan 140 jaar ervaring in het maken werkschoeisel en veiligheidsschoeisel brengt Sika mee.

Vandaag de dag is Sika meer dan alleen klompen. Er wordt ook een complete lijn werkschoenen gemaakt. Deze hebben hun gang naar de Nederlandse markt nog niet allemaal weten te maken. Maar de klompen, oude modellen en nieuwe modellen, blijven interessant voor de Nederlandse markt. Vandaag de dag wordt de ruim 140 jaar ervaring dankbaar benut bij het verbeteren van bestaande en het ontwikkelen van nieuwe modellen. Naast deze jarenlange ervaring luistert Sika ook goed naar de eindgebruikers. Door hun ervaring te combineren met de geluiden uit de markt weet Sika telkens weer positief te verassen als het om kwaliteitsklompen gaat.

Bij de ontwikkeling en productie van Sika klompen, ligt de focus op op gebruiksgemak, loopcomfort, functionaliteit en pasvorm. Dit merkt u als gebruiker van Sika. Naast deze kernpunten staat Sika bekend om de kwaliteit van de klompen. Het door Sika ontwikkelde "hidden nail constructie" zorgt voor een maximale levensduur van de klompen. Deze constructie houdt in dat de lederen kap eerst aan de zool wordt geniet en daarna nog wordt gelijmd. De meeste concurrenten van Sika doen één van beide.

Sika Klompen kopen bij Bowork

Bij Bowork hebben we een ruim assortiment Sika klompen. Wij zijn dan ook niet voor niet dé klompenspecialist van Nederland. Zowel in onze winkel als in onze webshop heeft u een ruime keuze uit de verschillende modellen. Uit iedere lijn van Sika hebben we modellen op voorraad staan. Bij ons houdt het niet op met tien verschillende modellen. Ook hebben wij de witte foodschoenen van Sika in het assortiment. Bij Bowork heeft u niet alleen voldoende keuze maar de Sika klompen zijn ook nog eens nergens goedkoper. Bij ons betaalt u nooit teveel voor uw klompen.

Hulp nodig? Bel mij terug
9,4
Reviews
Plan route
Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, zelfde dag verstuurd Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, zelfde dag verstuurd
Bezoek onze winkel Bezoek onze winkel
Hulp nodig of meer informatie? Hulp nodig of meer informatie? Bel 033 - 298 59 34