Safety Jogger

Safety Jogger

SafetyJogger Voordelige Werkschoenen

Het merk SafetyJogger is in 2001 in het leven geroepen door de moedermaatschappij Cortina. SafetyJogger brengt ondertussen, werkschoenen, werklaarzen, werksokken en werkhandschoenen op de markt. De algemene deler van de producten is dat SafetyJogger een goede kwaliteit levert tegen een lage prijs. Door de rechtstreekse en grootschalige productie weet Safetyjogger haar producten tegen een hele scherpe prijs aan te bieden. Qua kwaliteit zitten ze in het hogere middensegment, qua prijs zitten ze aan de onderkant van de markt.

De prijs- kwaliteitverhouding van SafetyJogger is uniek in zijn soort. Alle werkschoenen van SafetyJogger zijn voordelig geprijsd en bevinden zich aan de onderkant van de markt. Qua kwaliteit bevinden deze werkschoenen zich echter aan de bovenkant van het middensegment. Door de enorm grote inkoop van profiteert dit merk, en daardoor ook u als eindgebruiker, van enorm voordelige prijzen.

Moderne werkschoenen SafetyJogger

De laatste tijd heeft de ontwerpafdeling van SafetyJogger niet stil gezeten. Mooie, nieuwe modellen zijn geïntroduceerd. Modellen die echt in het oog springen voor wat betreft het moderne en modieuze uiterlijk. Hiermee zet deze fabrikant een volgende stap in zijn ontwikkeling. Goedkope veiligheid die er ook nog eens modern uitziet. De meer dan 50 jaar ervaring van Cortina in de productie en ontwikkeling van schoenen heeft ervoor gezorgd dat SafetyJogger binnen korte tijd is uitgegroeid tot een Europees merk.

Safety Jogger Raptor S1P SRC

Zeer sportieve veiligheidsschoenen met licht gewicht en een slipvaste zool. S1P genormeerd en scherp geprijsd. Maak kennis met deze comfortabele werkschoenen!

Hulp nodig? Bel mij terug
9,6
Reviews
Plan route
Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, zelfde dag verstuurd Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, zelfde dag verstuurd
Bezoek onze winkel Bezoek onze winkel
Hulp nodig of meer informatie? Hulp nodig of meer informatie? Bel 033 - 298 59 34