Hulp nodig of meer informatie? Bel 033 - 298 59 34

Reebok

Reebok is een Engelse fabrikant van schoenen. Opgericht in 1895 onder de naam J.W. Foster & Sons. Vanaf de oprichting van de onderneming lag de focus op het maken van sportschoenen. Dit ging niet zonder succes. Bij de Olympische spelen van 1924 werden de sportschoenen van deze firma gedragen. Dit was de doorbraak waar zo hard voor gewerkt was.

De derde generatie (de kleinkinderen) startte in 1958 een nieuw bedrijf onder de naam Reebok. De focus bleef liggen op sportschoenen. In 1979 kwam de grote internationale doorbraak. Met drie modellen loopschoenen brak het merk door in America. Reebok werd gezien als premium product.
Om de succes vast te blijven houden bleef het merk innoveren en de populariteit nam toen. Deze kende het hoogte in de jaren tachtig. Het was ook in deze periode dat Reebok de sportschoenen met een pompje introduceerde. Middels dit pompje kon er licht in de schoenen geblazen worden waardoor deze strak om de voet en enkel bleef zitten.

Reebok NFLVandaag de dag is dit merk nog steeds toonaangevend in de sportwereld. Zo is Reebok de officiële leverancier van sportschoenen voor diverse Amerikaanse competities en ook individuele topsporters van naam worden door dit merk gesponsord. Per 20016 is Reebok onderdeel geworden van Adidas. Deze samenwerking betekent het ontstaan van het grootste sportmerk ter wereld.

Er zit ook nog een Nederlands tintje aan Reebok. Het Europese distributiecentrum bevindt  zich op de Rotterdamse Maasvlakte.

Reebok sport werkschoenen

Eind 2016 zijn er officiële Reebok werkschoenen geïntroduceerd. Hiermee maakt het merk een nieuwe stap in haar ontwikkeling. In de markt van werkschoenen en veiligheidsschoenen is een toenemende vraag naar sportwerkschoenen. In dit segment is Reebok gestapt. Ter introductie zijn er 5 modellen geïntroduceerd. Dit zal naar verwachting worden uitgebreid

Uiteraard treft u het complete reebok werkschoenen assortiment bij Bowork.nl

Sorteer producten op:
Toon per pagina

10 artikel(en)