Hulp nodig of meer informatie? Bel 033 - 298 59 34

Redbrick

Redbrick Safety Sneakers

Redbrick is een Nederlands merk werkschoenen dat zich volledig heeft gestort op de markt van de safety sneakers. Deze markt is nog steeds groeiende en Redbrick had dat jaren geleden al voorzien. Als één van de eerste fabrikanten van werkschoenen, richtte de Redbrick werkschoenen zich volledig op de veiligheidssneakers.

De Redbrick werkschoenen vervagen de grens tussen gewone schoenen en veiligheidsschoenen. De Redbricks zijn uitgevoerd als sneakermodel. Aan het uiterlijk is nagenoeg niet meer te zien dat het gaat om werkschoenen met een veiligheidsneus en veiligheidszool. Door de vormgeving en specificaties zijn dit schoenen die u ook met gemak buiten werktijd kunt dragen. Niet alleen vanwege het loopcomfort, maar ook vanwege hun sportieve en trendy uiterlijk.

Het gaat om sportieve en hippe werkschoenen met S3 of S1P Normering. Dus volledige bescherming rondom uw voeten, met een veiligheidsneus en veiligheidszool. Redbrick heeft deze veiligheid op een unieke manier weten te integreren met mooie werkschoenen zonder dat deze er lomp uit zijn gaan zien.

Safety First, Fashion First. Dat is de slogan van Redbrick en daaruit blijkt dat ze geen concessies willen doen aan zowel de veiligheid als het uiterlijk van de schoenen. En dat is ze gelukt ook. De collectie is inmiddels flink gegroeid en bestaat uit veelzijdige modellen, die in verschillende kleurstellingen beschikbaar zijn. Momenteel worden de Redbricks verkocht door heel Europa. Deze werkschoenen vinden dus breed ingang bij de dragers van veiligheidsschoenen.

Redbrick Werkschoenenwinkel | Bowork.nl

Naast onze webshop, kunt u uw Redbrick werkschoenen ook kopen in onze werkschoenenwinkel. Hier hebben we een uitgebreide collectie modellen van Redbrick staan. U kunt ze passen en er even op proeflopen en indien gewenst kunt u worden geholpen door een van onze collega's die u meer kan vertellen over de schoenen. 

In onze werkschoenen schoenen hebben we moddelen uit de Redbrick Classics collectie, de Redbrick Motion collectie en de Redbrick Dames collectie. Er is keuze genoeg en u kunt rustig kijken en vergelijken. 

Doordat Redbrick werkschoenen ontwikkeld die met de mode mee gaan heeft u een ruime keuze uit de verschillende modellen. ieder model met zijn eigenkleurstelling heeft weer een andere uitstraling. Maar sportief, trendy en modieus zijn ze allemaal. Of u ze in onze werkschoenenwinkel koopt of via bowork.nl, u krijgt met Redbrick altijd kwaliteit in huis.

Lees meer
Sorteer producten op:
Toon per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 25 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3