Redbrick

Safety First, Fashion First

Redbrick

Redbrick Safety Sneakers

Redbrick is een Nederlands merk werkschoenen dat zich volledig heeft gestort op de markt van de safety sneakers. Deze markt is nog steeds groeiende en Redbrick had dat jaren geleden al voorzien. Als één van de eerste fabrikanten van werkschoenen, richtte de Redbrick werkschoenen zich volledig op de veiligheidssneakers.

Safety First, Fashion First. Dat is de slogan van Redbrick en daaruit blijkt dat ze geen concessies willen doen aan zowel de veiligheid als het uiterlijk van de schoenen. En dat is ze gelukt ook. De collectie is inmiddels flink gegroeid en bestaat uit veelzijdige modellen, die in verschillende kleurstellingen beschikbaar zijn. Momenteel worden de Redbricks verkocht door heel Europa. Deze werkschoenen vinden dus breed ingang bij de dragers van veiligheidsschoenen.

Redbrick Werkschoenenwinkel | Bowork.nl

Naast onze webshop, kunt u uw Redbrick werkschoenen ook kopen in onze werkschoenenwinkel. Hier hebben we een uitgebreide collectie modellen van Redbrick staan. U kunt ze passen en er even op proeflopen en indien gewenst kunt u worden geholpen door een van onze collega's die u meer kan vertellen over de schoenen. In onze werkschoenen hebben we modellen uit de Redbrick Classics collectie, de Redbrick Motion collectie en de Redbrick Dames collectie. Er is keuze genoeg en u kunt rustig kijken en vergelijken. Doordat Redbrick werkschoenen ontwikkeld die met de mode mee gaan heeft u een ruime keuze uit de verschillende modellen. ieder model met zijn eigen kleurstelling heeft weer een andere uitstraling. Maar sportief, trendy en modieus zijn ze allemaal. Of u ze in onze werkschoenenwinkel koopt of via bowork.nl, u krijgt met Redbrick altijd kwaliteit in huis.

Dames werkschoenen Redbrick Linda

Licht, sportief en trendy. De dames werkschoenen Redbrick Linda zijn dit en meer, ze bieden ook rondom veiligheid. Gemaakt op een damesleest zijn het ideale werkschoenen voor dames die van sportieve werkschoenen houden. Geheel in de lijn van Redbrick.

Hulp nodig? Bel mij terug
9,4
Reviews
Plan route