Redbrick Motion

Your Style At Work

Redbrick Motion

Lichtgewicht veiligheidsschoenen Redbrick Motion

Redbrick introduceert met de Motion zeer lichtgewicht werkschoenen die volledig geweven/gebreid zijn qua bovenzijde. Dit maakt ze ook erg comfortabel met een fijne pasvorm. Daarbij profiteren ze ook gewoon van goede veiligheid met een veiligheidszool en veiligheidsneus. Fijne, comfortabele veiligheidsschoenen van het bekende en sportieve Redbrick. Hiermee innoveert Redbrick opnieuw nadat ze jaren geleden al de eerste waren met de safety sneakers.

Hippe kleurrijke werkschoenen

De Motion collectie valt verder ook op door de hippe kleurrijke schoenen waarmee ze inspelen op de trend van streetwear design, maar wel met optimale veiligheid. De slogan daarbij is ook 'Your Style At Work'. Daarbij profiteren de werkschoenen ook van het uitstekende loopcomfort waar Redbrick veiligheidsschoenen om bekend staan. Redbrick lanceert deze collectie in 2018 en uiteraard kunt u dan bij Bowork terecht voor deze hippe werkschoenen. Profiteer daarbij van onze ruime voorraad en scherpe prijzen.

Bekijk de Redbrick Motion werkschoenen

Werkschoenen Redbrick Motion Shade

De Motion-lijn combineert sportiviteit en veiligheid met werkschoenen, zoals de Infinity, die licht van gewicht zijn en goed ademen maar ook flexibel zijn en heerlijk lopen. Ervaar het zelf!

Hulp nodig? Bel mij terug
9,6
Reviews
Plan route
Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, zelfde dag verstuurd Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, zelfde dag verstuurd
Bezoek onze winkel Bezoek onze winkel
Hulp nodig of meer informatie? Hulp nodig of meer informatie? Bel 033 - 298 59 34