Hulp nodig of meer informatie? Bel 033 - 298 59 34

Quick Veiligheidsschoenen

Werkschoenen Quick

Quick is een Nederlands sportmerk dat is opgericht in 1905. De oprichter, Herman Jansen, werkte samen met zijn aan de ontwikkeling en productie van voetbalschoenen. Als nel werd de eerste winkel geopend in Hengelo.

Toen Quick aan naamsbekendheid won, kwamen er al snel nieuwe artikelen in het assortiment. Voor bijna alle sporten had Quick artikelen in haar assortiment. Na economische tegenwind besloot de familie Jansen zich weer volledig te richten op voetbalschoenen. Hierdoor krijgt Quick al snel weer de wind in de zeilen en het merk groeit snel door. Het merk onderscheid zich door enkel kwaliteitsproducten te leveren. Dit in tegenstelling to de concurrentie de prijs belangrijker lijkt te vinden dan kwaliteit.

Nadat meerdere buitenlandse merken zich op de Nederlandse markt beginnen te begeven ging het langzaam maar zeker slechter met Quick. In 1992 was een faillissement onvermijdelijk.

Eind Jaren 90 werk het merk weer afgestoft en werden retro sneakers geproduceerd onder het merk Quick geproduceerd. In 2012 werd een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan het merk Quick. Er werd een lijn werkschoenen en veiligheidsschoenen geïntroduceerd. De Quick werkschoenen bevatten de kenmerkende Quick eigenschappen en bieden tegelijkertijd een maximale veiligheid voor uw voeten. Quick veiligheidssneakers zijn unieke werkschoenen met een sportief en chique uiterlijk.

Naast het chique en sportieve uiterlijk, kenmerken de Quick veiligheidsschoenen zich door hun prettig loopcomfort en goede schokdemping. Quick zit aan de bovenkant van het marktsegment. De kwaliteit is fantastisch en de afwerking en het uiterlijk zijn typisch Quick.

Uiteraard kunt u Quick werkschoenen en veiligheidsschoenen bestellen bij dé werkschoenenspecialist van Nederland: Bowork Safety Shoes & Workwear.

 

 

Lees meer
Sorteer producten op:
Toon per pagina

9 artikel(en)