Hulp nodig of meer informatie? Bel 033 - 298 59 34

Python veiligheidsschoenen

Werkschoenen Python | Lichtgewicht en sportief

Python is een leuk, Nederlandse merk dat werkschoenen en veiligheidsschoenen produceert en levert. De python veiligheidsschoenen zijn net iets anders dan andere werkschoenen. Het leuke van dit Nederlandse merk is dat innovatieve en nieuwe modellen op de markt brengt. Python durft outside the box te denken en dat is terug te zien aan de leuke en modieuze werkschoenen.

Python is een markt dat het middensegment van de werkschoenenmarkt bedient. Het zijn betaalbare werkschoenen met een prima kwaliteit en een geweldige uitstraling. De schoenen variëren van stevige werkschoenen tot trendy safety sneakers.

  • Python Bologna veiligheidssneakers: Deze hoge safety sneakers zijn gemaakt van canvas katoen en zijn absolute lichtgewicht werkschoenen met S3 normering.
  • Python Modena veiligheidssneakers: Eenzelfde model als de Python Bologna, maar dan uitgevoerd in het spijkerbroek blauw. Lichtgewicht flexibele antislip zool.
  • Python Flordia werkschoenen: Een unieke werkschoen in zijn soort. Gemaakt van volnerf leder in een prachtige kastanje bruine kleur. Multifunctionele werkschoenen die ook onder een pak of moderne jeans kunnen.
  • Python Toronto werkschoenen: Deze lage, functionele werkschoenen met overneus kunnen tegen een stootje en zijn daardoor multi-inzetbaar. De Toronto is op een brede leest gemaakt, waardoor nagenoeg iedere voeten in de Toronto passen.
  • Python Vancouver werkschoenen: De hoge variant van de Toronto. Een brede, stevige S3 werkschoen met overneus, hoog model.

Uiteraard koopt u Python werkschoenen en veiligheidsschoenen het voordeligst bij Bowork.nl

Lees meer
Sorteer producten op:
Toon per pagina

5 artikel(en)