Hulp nodig of meer informatie? Bel 033 - 298 59 34

Puma

Puma werkschoenen & veiligheidsschoenen

Puma is één van de bekendste merken ter wereld. Overal waar je komt kent men Puma. Dit sportieve merk is gelukkig ook werkschoenen en veiligheidsschoenen gaan maken. De Puma uitstraling is uniek in de werkschoenenwereld. De uitstraling van Puma is ongeëvenaard en daarmee voegt puma echt iets toe aan het totale assortiment werkschoenen en veiligheidsschoenen. Van veiligheidssneakers tot functionele werkschoenen met overneus, ze hebben allemaal de sportieve en speelse uitstraling van Puma.

Maar uitstraling is niet het enige wat Puma toevoegt. Qua loopcomfort en kwaliteit van de schoenen bevindt Puma zich aan de bovenkant van de markt. En dat alles met die sportieve look.

De Puma werkschoenen en veiligheidsschoenen worden in Duitsland geproduceerd. Bij de safety shoes heeft Puma het S.A.F.E. concept geïntroduceerd:

  • Social
  • Accountability
  • Fundamental and
  • Environmental standards.

Bij de productie houdt Puma met de rechten van de mensen en de waarde van de ecologische omgeving. Mens en natuur staan centraal in het beleidsplan van Puma. Dat is net zo mooi als de Puma werkschoenen zelf.

Lees meer
Sorteer producten op:
Toon per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 31 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3