Puma

Puma

Puma werkschoenen & veiligheidsschoenen

Puma is één van de bekendste merken ter wereld. Overal waar je komt kent men Puma. Dit sportieve merk is gelukkig ook werkschoenen en veiligheidsschoenen gaan maken. De Puma uitstraling is uniek in de werkschoenenwereld. De uitstraling van Puma is ongeëvenaard en daarmee voegt puma echt iets toe aan het totale assortiment werkschoenen en veiligheidsschoenen. Van veiligheidssneakers tot functionele werkschoenen met overneus, ze hebben allemaal de sportieve en speelse uitstraling van Puma.

Maar uitstraling is niet het enige wat Puma toevoegt. Qua loopcomfort en kwaliteit van de schoenen bevindt Puma zich aan de bovenkant van de markt. En dat alles met die sportieve look.

De Puma werkschoenen en veiligheidsschoenen worden in Duitsland geproduceerd. Bij de safety shoes heeft Puma het S.A.F.E. concept geïntroduceerd:

  • Social
  • Accountability
  • Fundamental and
  • Environmental standards

Bij de productie houdt Puma met de rechten van de mensen en de waarde van de ecologische omgeving. Mens en natuur staan centraal in het beleidsplan van Puma. Dat is net zo mooi als de Puma werkschoenen zelf.

Werkschoenen Puma 64.316 Elevate Knit Black Low

De sportieve Puma Elevate Knit Black Low werkschoenen combineren veiligheid en sportiviteit met de jarenlange ervaring van Puma. Ze zijn S1P genormeerd en ventileren daarom ook goed.

Puma 64.316 werkschoenen
Puma 63.021 werkschoenen
Puma 63.314 werkschoenen
Puma 64.291 dames werkschoenen
Hulp nodig? Bel mij terug
9,4
Reviews
Plan route
Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, zelfde dag verstuurd Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, zelfde dag verstuurd
Bezoek onze winkel Bezoek onze winkel
Hulp nodig of meer informatie? Hulp nodig of meer informatie? Bel 033 - 298 59 34