PKA Klöcker

PKA Klöcker

Functionele Werkkleding | PKA

PKA is een Duitse leverancier van zeer hoogwaardige werkkleding en bedrijfskleding. Bij PKA is er geen ruimte voor onnodige poespas. Bij de ontwikkeling van de kleding staat kwaliteit en duurzaamheid voorop. Alle naden zijn dubbel of driedubbel stikt en bij het productieproces worden enkel hoogwaardige materialen gebruikt. Bij PKA gaat het om kwaliteit en functionaliteit.

PKA is een unieke fabrikant. De productie vindt grotendeels plaats in Duitsland. In het productieproces zitten verschillende zware kwaliteitstoetsen ingebouwd. De werkkleding van PKA richt zich met name op de bouw en zware industrie. In deze sectoren zit de achterban van PKA en hier worden ook regelmatig tests uitgezet om goed contact met de achterban te houden.

Als officieel dealer van PKA kunnen wij het gehele assortiment leveren. Dit bestaat uit ruim 15.000 soorten werkkleding. De modellen die we op de website hebben staan, hebben wij ook daadwerkelijk op voorraad en kunnen we zeer snel bij u leveren. Alle overige kleding kunnen we uiterlijk binnen 5 werkdagen bij u hebben?

Heeft u interesse om uw gehele afdeling of bedrijf aan te kleden met PKA werkkleding? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij komen graag bij u langs voor een passessie.

Bekijk de PKA werkkleding
Hulp nodig? Bel mij terug
9,4
Reviews
Plan route