Oxxa

Oxxa

Oxxa Werkhandschoenen

Oxxa is al ruim 25 jaar fabrikant van beschermingsmiddelen. De handschoenen vormen een belangrijk onderdeel van het Oxxa assortiment. Oxxa maakt bij de ontwikkeling van haar producten gebruik van gebruikerservaringen.

Oxxa is een zelfstandige producent van persoonlijke beschermingsmiddelen en werkkleding die zich in de afgelopen 25 jaar tussen de gevestigde orde heeft weten te manoeuvreren. Sinds 2021 is het merk samengegaan met M-Wear en M-Safe en focust het zich op de brede markt van PBM's en werkkleding. Dat is alleen mogelijk vanwege de hoge kwaliteit en scherpe prijsstelling van de producten. Het onderscheidende vermogen van de fabrikant is het mooie assortiment tegen scherpe prijzen. De pure passie voor beschermingsmiddelen en werkhandschoenen zorgt voor innovatieve producten die ook betaalbaar zijn.

Bij Bowork hebben we diverse werkhandschoenen van Oxxa in het assortiment.

Bekijk de Oxxa handschoenen

Werkkleding van Oxxa

Oxxa heeft een ruim aanbod van werkkleding, met onder andere reflectiekleding om veilig langs de weg te werken. Een deel voldoet ook aan de RWS-norm. Verder heeft Oxxa ook regenkleding met een sterke PU-coating. Met deze werkkleding bent u voorzien van goede kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Oxxa verdeelt hun producten in drie submerken: Oxxa Basic, Oxxa Essential en Oxxa Premium. Oxxa Basic vormt de sterke basislaag, waar Premium-artikelen zijn voorzien van de meeste comfort en speciale eigenschappen.

De Oxxa werkkleding is gemakkelijk te passen in onze ruime werkkledingwinkel.

Bekijk de Oxxa werkkleding
Hulp nodig? Bel mij terug
9,4
Reviews
Plan route