Ocean Rainwear

Ocean Rainwear

Regenkleding van Ocean

Ocean is opgericht in 1958 in het Deense Herning. Destijds begon het allemaal met een bescheiden productieruimte. Langzaam maar zeker nam de vraag toe naar de kwaliteitsproducten van Ocean. Vandaag de dag beschikt Ocean over een pand van 6.400m2 aan productie, kantoor en magazijn.

De groei van Ocean is gefaciliteerd door hun continue focus op kwaliteit. Er worden alleen vooraf geselecteerde materialen gebruik en er wordt gewerkt met geschoold personeel. Door de jarenlange ervaring heeft Ocean een grote kennis opgebouwd. Tel daarbij op dat er gebruik wordt gemaakt van de nieuwste technologieën en beste materialen en u begrijpt dat het bij Ocean enkel om kwaliteit draait.

Niet alleen de producten zijn uitstekend, ook is Ocean als werkgever van goede kwaliteit. Een deel van het personeel merk al meer dan 28 jaar bij Ocean. Hierdoor gaan kennis en kunde niet verloren. De focus blijft liggen op het verder door ontwikkelen van de producten.

De regenkleding van deze fabrikant is goed ademend en kan worden ingezet in de industrie. Ook op de Nederlandse markt heeft Ocean een groot marktaandeel opgebouwd van de zakelijke gebruiker. Qua populariteit en kwaliteit is men Helly Hanssen voorbij gestreefd. Jaarlijks worden er meer dan 1.000.000 kledingstukken geproduceerd den verkocht.

Ocean regenkleding kopen bij Bowork.nl

Bowork is officieel dealer van Ocean en koopt de regenkleding rechtstreeks in. Op deze manier kunnen we onze klanten altijd de scherpste prijzen bieden. Heeft u regenkleding nog en moet het gewoon goed en betaalbaar zijn? Dan bent u bij Bowork aan het juiste adres.

Hulp nodig? Bel mij terug
9,6
Reviews
Plan route
Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, zelfde dag verstuurd Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, zelfde dag verstuurd
Bezoek onze winkel Bezoek onze winkel
Hulp nodig of meer informatie? Hulp nodig of meer informatie? Bel 033 - 298 59 34