Hulp nodig of meer informatie? Bel 033 - 298 59 34

No Risk

Norisk Werkschoenen & veiligheidsschoenen

No Risk is een Portugees werkschoenen merk dat is opgericht in 1996. Destijds was het een van de eerste merken die moderne werkschoenen op de Nederlandse markt bracht. No-Risk is een uniek merk met een geheel eigen karakter.

Het meest onderscheidende aan Norisk is het Clima Cork Systeem dat in alle Norisk werkschoenen zit. Dit is een binnenzool  van kurk die tussen de loopzool en de veiligheidszool in zit. Dit kurklaagje zorgt voor een prettig loopcomfort omdat het kurk zich naar uw voeten zet. Daarnaast is kurk vochtregulerend en zorgt het dus voor een prettig klimaat in uw schoenen.

Het mooie is dat iedere fabrikant van werkschoenen wel iets unieks ter bede brengt. Bij Norisk is dat het Clima Cork systeem en de sportieve uitstraling. Naast de stevige werkschoenen heeft Norisk ook een lijn van safety sneakers; werkschoenen uitgevoerd als sneaker model.

Norisk heeft echter ook modellen die de zwaarste werkzaamheden aan kunnen. Denk aan de Brisbane, Subway en Mackenzie. Stuk voor stuk sterke en stevige, functionele werkschoenen.

Deze fabrikant is volop in ontwikkelingen. Binnenkort komt er weer een nieuwe lijn werkschoenen waarmee ook de zware industrie bedient kan worden. Ook krijgen diverse modellen een moderne facelift. Norisk zit niet stil en als u werkschoenen van Norisk draagt hoef u ook niet stil te staan.

Waarom kiezen voor No Risk Werkschoenen?

Met ruim 20 jaar ervaring op het gebied van werkschoenen en ruim 15 patenten voor innovaties weet No Risk waar het over praat. Daar komt bij dat deze fabrikant goed naar de markt luisterd en weet wat er leeft en waar vraag naar is. De visie van No-Risk is "de wereld te voorzien van een veiligere werkplek". Het gaat dus in eerste instantie over veiligheid. Deze veiligheid weet No Risk als geen ander te combineren met een prachtig uiterlijk.

Uiteraard vindt u alle Norisk modellen scherp geprijsd bij Bowork.nl

Lees meer
Sorteer producten op:
Toon per pagina

12 artikel(en)