Neskrid

Neskrid inlegzolen | Gecertificeerd

Neskrid is in 2013 opgericht, uit een samenwerking van Gerla Products en de Neskrid schoenenfabriek. Beide bedrijven bestaan al decennia lang. Gerla is opgericht in 1904 door Gerrit Laureijsen en Neskrid in 1923 door Johannes Dirksen (vandaar Neskrid - Dirksen). De combinatie van deze merken leidde tot Neskrid die is gespecialiseerd in werkschoenen en veiligheidsschoenen met (semi)-orthopedische oplossingen. Daarbij richten ze zich op de productie van inlegzolen met certificering. En dit maakt Neskrid daarin uniek. Werkschoenen komen doorgaans met standaard inlegzolen die onderdeel uitmaken van de certificering van de werkschoenen. Vervang je deze inlegzolen voor andere, dan vervalt de certificering. En daar komt Neskrid om de hoek kijken, met gecertificeerde inlegzolen die geschikt zijn voor de meeste merken en modellen werkschoenen. Alle modellen kunnen hier gecheckt worden.

De inlegzolen van Neskrid zijn certificeerd en zorgen er dus voor dat de werkschoenen waarin ze gebruikt worden ook hun certificering behouden. Deze inlegzolen zijn met name gericht op mensen met een lage, gemiddelde of hoge voetholte. Ze bieden daarbij extra comfort en schokdemping en zijn goed ademend en sneldrogend. Deze inlegzolen zijn niet te verwarren met steunzolen, die apart op maat worden gemaakt naar behoefte.

Samenwerking met RondOm podotherapeuten

Voor orthopedische aanpassingen aan schoeisel en inlegzolen kunnen we klanten doorverwijzen naar RondOm podotherapeuten. Zij kunnen maatwerk verrichten en werken samen met specialisten om u van het beste advies te voorzien. Voor meer informatie, neem contact met ons op.

Neskrid Insole Low
Neskrid Insole Medium
Neskrid Insole High
Hulp nodig? Bel mij terug
9,4
Reviews
Plan route