Hulp nodig of meer informatie? Bel 033 - 298 59 34

M-Wear

Werkkleding van M-Wear kopen

M-Wear is een allround werkkleding specialist. Dit merk biedt een breed assortiment werkkleding, van werkbroek tot reflectieoverall. Het leuke aan M-Wear is de goede kwaliteit voor scherpe prijzen. Het M-Wear assortiment verbaast telkens weer op het gebied van prijs en kwaliteit.

Het assortiment van M-Wear is veelzijdig en kan nagenoeg iedere beroepsgroep bedienen. Met name in de reflectiekleding is M-Wear een sterk vertegenwoordigd. Maar ook diepvrieskleding is geen probleem voor M-Wear. En telkens is er de focus op kwaliteit en prijs.

Goedkope werkkleding en veiligheidskleding

M-Wear is een heel prettig en betaalbaar alternatief voor de grote merken. Bij M-Wear worden geen gelden gestoken in grote reclamecampagnes, maar ligt de focus op de kwaliteit en prijs van het product. Durft u de overstap te maken van een groot merk, naar dit geweldige functionele merk werkkleding? Neem dan contact met ons. Wij kunnen het complete pakket van M-Wear kleding leveren en komen graag met onze mobiele showroom bij u lang voor een nadere kennismaking en een passessie op locatie. 

Lees meer
Sorteer producten op:
Toon per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 33 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3