Hulp nodig of meer informatie? Bel 033 - 298 59 34

M-Wear werkkleding

Werkkleding van M-Wear kopen

M-Wear is een allround werkkleding specialist. Dit merk biedt een breed assortiment werkkleding, van M-wear werkbroek tot reflectieoverall en M-Wear jas. Het leuke aan M-Wear is de goede kwaliteit voor scherpe prijzen. Het M-Wear assortiment verbaast telkens weer op het gebied van prijs en kwaliteit.

Het assortiment van M-Wear is veelzijdig en kan nagenoeg iedere beroepsgroep bedienen. Met name in de reflectiekleding is M-Wear een sterk vertegenwoordigd. Maar ook diepvrieskleding is geen probleem voor M-Wear. En telkens is er de focus op kwaliteit en prijs. 

Signaalkleding en veiligheidskleding | RWS

Een belangrijk onderdeel van de M-Wear collectie is de veiligheidskleding. Deze reflectiekleding heeft verschillende RWS-genormeerde modellen. Dit is een richtlijn die speciaal is opgesteld voor werkzaamheden in beheer of in opdracht van Rijkswaterstaat. Alle modellen voldoen aan de EN ISO20471 norm voor verhoogde zichtbaarheid en diverse modellen zijn tevens waterdicht met een EN343 norm, zodat ze ook als regenkleding inzetbaar zijn. De kleding is multifunctioneel en in vele gevallen kunnen de mouwen, kraag en voering ook worden afgeritst, wat ook het geval is bij de 3-in-1 werkjassen. De gebruikte stoffen zijn antibacterieel en enzymenvrij.

Goedkope M-Wear werkbroek en jassen

M-Wear is een heel prettig en betaalbaar alternatief voor de grote merken. Bij M-Wear worden geen gelden gestoken in grote reclamecampagnes, maar ligt de focus op de kwaliteit en prijs van het product. Durft u de overstap te maken van een groot merk, naar dit geweldige functionele merk werkkleding? Neem dan contact met ons. Wij kunnen het complete pakket van M-Wear kleding leveren en komen graag met onze mobiele showroom bij u lang voor een nadere kennismaking en een passessie op locatie. 

M-Wear regenkleding

Los van de veiligheidskleding biedt M-Wear ook speciale regenkleding. Deze collectie bestaat uit een regenjas, een regenbroek, een regenoverall en een Amerikaanse regenoverall. Alle 4 in de kleur navyblauw. Deze EN343 genormeerde regenkleding heeft een 100% polyester drager met een PU-coating. Ideale regenkleding voor gebruik in de meest uiteenlopende en vochtige omstandigheden.

Lees meer
Sorteer producten op:
Toon per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 33 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3