Hulp nodig of meer informatie? Bel 033 - 298 59 34

MTS

MTS | More than Safety | Werkschoenen

MTS is opgericht in 1955 in het zuidwesten van Frankrijk. Sinds de oprichting heeft het bedrijf zich sterk ontwikkeld en is er sprake van een stevige groei. Vandaag de dag is MTS een fabrikant van werkschoenen en veiligheidsschoenen die meer dan 1,2 miljoen paar per jaar produceert. Bepaald geen kleine speler.

More than safety is meer een concept dan een merk. Veiligheidsschoenen kan iedereen maken. MTS geeft haar eigen touch aan de schoenen zodat het om herkenbare schoenen gaat.

De kracht van MTS is dat het werkschoenen voor nagenoeg iedere branche maakt. Voedsel, metaal, bosbouw, electra enz. MTS bied passende werkschoenen. De meer dan 50 jaar ervaring laat zich terug zien in het assortiment. Alle veiligheidsschoenen voldoen aan de strengste eisen en komen moeiteloos door de Europese tests. MTS heeft inmiddels een dusdanig geavanceerde productiefaciliteit dat het altijd de gestelde productiedoelen haalt. In het zuidwesten van Frankrijk wordt zeer efficiënt geproduceerd. Dit mede doordat deze fabrikant de hele productieketen in eigen hand heeft.  

 

 

 

Lees meer
Sorteer producten op:
Toon per pagina

2 artikel(en)